Tuoreimmat uutiset

Subcommittee on Human Rights

05-12-2019 - 16:06
Maria Arena

Kohokohdat

Tuoreimmat lehdistötiedotteet

  Sakharov Walk of Freedom: inauguration ceremony

29-11-2019
DROI DEVE AFET

The European Parliament will inaugurate the ”Sakharov Walk of Freedom” on the Solidarność Esplanade in Brussels on Tuesday 10 December at 14.30.

 

  Libya: MEPs to assess situation at detention centres and role of coastguard

19-11-2019
DROI LIBE

The conditions at Libyan detention centres and the procedures used by the country’s coastguard in sea rescues will be the focus of a committee debate on Thursday.

 

  Book your interview slot with 2018 Sakharov Prize laureate Oleg Sentsov

11-11-2019
DROI DEVE AFET

Parliament will hold an award ceremony on 26 November for last year’s Sakharov Prize laureate Oleg Sentsov, recently released from a Russian prison.

 

Hyödyllisiä asiakirjoja

Päivän lähetykset

Tänään ei lähetyksiä

Multimediakirjasto

03-12-2019 - 11:44
DROI DEVE Kokous

Tervehdyssanat

Maria Arena

Tervetuloa Euroopan parlamentin ihmisoikeuksien alivaliokunnan verkkosivustolle.

Nykymaailmassa ihmisoikeuslainsäädäntöä rikotaan ja kyseenalaistetaan säännönmukaisesti. Tätä taustaa vasten Euroopan unioni on edelleen vahvasti sitoutunut suojelemaan ja pitämään yllä ihmisoikeuksien yleismaailmallisuutta niin sisä- kuin ulkopolitiikassaan.

Euroopan parlamentti ja sen ihmisoikeuksien alivaliokunta (DROI) lisäävät tietoisuutta ihmisoikeusongelmista eri puolilla maailmaa, keskustelevat aiheesta monien eri tahojen kanssa ja pitävät huolta siitä, että ihmisoikeuksia kunnioitetaan EU:n ulkoisissa toimissa. Erityisesti painotetaan sitä, että kaiken EU:n ulkoisen politiikan (esim. kauppa-, turvapaikka- ja muuttoliikepolitiikan) on oltava yhdenmukaista unionin ihmisoikeuspolitiikan kanssa.

Näytä lisätiedot

ToimivaltaYhteydenotot