Tuoreimmat uutiset

Next TRAN meeting

12-11-2019 - 12:13

Kohokohdat

Tuoreimmat lehdistötiedotteet

  Hearings of new Commissioners-designate to take place on 14 November

08-11-2019
TRAN ITRE IMCO AFET

The Conference of Presidents (EP President and leaders of political groups) on Friday decided that the hearings of the three new Commissioners-designate take place on 14 November.

 

Hyödyllisiä asiakirjoja

Päivän lähetykset

Tänään ei lähetyksiä

Multimediakirjasto

06-11-2019 - 14:36
TRAN Kokous
06-11-2019 - 10:23
TRAN Kokous
08-10-2019 - 18:34
ENVI TRAN ITRE Kokous

Tervehdyssanat

Tervetuloa liikenne- ja matkailuvaliokunnan (TRAN) verkkosivustolle, joka tarjoaa kattavan ja yksityiskohtaisen katsauksen valiokunnan lainsäädäntötyöhön ja poliittiseen toimintaan.

Liikenne ja matkailu ovat merkittäviä talouden toimialoja, joita odottavat valtavat haasteet EU:n kansalaisten ilmasto- ja ympäristöhuoliin vastaamisessa. Kansalaisten henkilökohtaisten liikenteenkäyttötapojen sekä teollisuuden ja talouden mallien on muututtava rajusti, jos EU aikoo saavuttaa Pariisin sopimuksessa asetetut tavoitteet. Meidän on kiireesti löydettävä ratkaisuja liikenteen muuttamiseksi aiempaa tehokkaammaksi ja puhtaammaksi ja sellaiseksi, että se on kohtuuhintaista ja kaikkien kansalaisten saatavilla. Tärkeää on myös, että EU:n talousarvion varoilla edistetään tehokkaasti niin liikkuvuuden optimointia kuin ympäristömme suojelua.

Näytä lisätiedot

ToimivaltaYhteydenotot

STOA

Tieteellisten ja teknisten toimintavaihtoehtojen arviointi Euroopan parlamentille

Linkkejä