[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

Dubrovnik: Ana uputila strane studente kako glasati na izborima

 .
19-02-2019
 .

Ana Pitarević Duvnjak, studentica Međunarodnih odnosa i diplomacije u Dubrovniku, samoinicijativno se uključila u kampanju ovajputglasam.eu. U okviru Orijentacijskog tjedna za strane studente Sveučilišta u Dubrovniku, a u suradnji s Europskim domom Dubrovnik, Ana je stranim studentima najavila nadolazeće izbore za Europski parlament u svibnju 2019. godine.

 .
 .

Strani studenti, a posebice onih koji su u Hrvatskoj zahvaljući ERASMUS+ programu, moći će svoje biračko pravo ostvariti u Hrvatskoj. Ana je iskoristila priliku i studentima pojasnila kako glasati, te je u kratkoj prezentaciji pozvala mlade studente da podsjete svoje kolege i prijatelje da ne zaborave izaći na izbore za Europski parlament koji će se diljem Europe održati od 23. do 26. svibnja 2019. godine. U Hrvatskoj će se izbori održati 26. svibnja, 2019. godine.

Za sve informacije kako glasati na izborima posjetite https://www.europski-izbori.eu/kako-glasati/hrvatska