[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

Erasmus Student Network predstavio #ovajputglasam kampanju u Osijeku i Zagrebu

 .
14-03-2019
 .

Erasmus Student Network uz pomoć partnera predstavio je kampanju #ovajputglasam zainteresiranim studentima u Osijeku i Zagrebu. 

 .
 .

Erasmus Student Network Osijek organizirao je 8. ožujka druženje stranih studenata uz Pub kviz o Europskom parlamentu i izborima. Nekoliko studentica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku održalo je prezentaciju o Europskom parlamentu u sklopu svog projekta na kolegiju Makrosustav Europske unije.

 .
 .

Erasmus Student Network Zagreb je također organizirao Pub kviz za studente koji se temeljio na pitanjima o Europskom parlamentu. Zanimljivost ovog kviza bila je to da su bonus pitanja bila isključivo posvećena temi nadolazećih izbora.

 .

I mala i velika uključenost su dobrodošle. Pridružite se događanjima po cijeloj Hrvatskoj ili nam se javite kako biste svoje događanje objavili na ovim stranicama. Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Aktivirati se možete i preko interneta, jednostavno podijelite sadržaj sa ovajputglasam.eu stranice, ili Instagrama i Twittera. Koristite oznaku #ovajputglasam.

Više ideja o tome kako se uključiti možete pročitati ovdje.

 .