[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

Videonatječaj GoToVote

 .
16-04-2019
 .

Priključite se službenoj izbornoj kampanji EU-a i osvojite putovanje u Strasbourg na prvu sjednicu novog saziva Parlamenta od 2. do 4. srpnja 2019. godine!

 .
 .

Pravila su sljedeća:

• Snimite video kojim potičete mlade da izađu na europske izbore.

• Ako video sadrži tekst, naraciju ili dijalog, neka to bude na jednom od 24 službena jezika EU-a. Engleski titlovi su obvezni.

• Dopuštene su sve vrste videa, uključujući live action, animaciju, glinamaciju (claymation), stop animaciju, glazbeni video...

• Tehnički zahtjevi: Pošaljite video u kvadratnom formatu 1:1, u trajanju do jedne minute, uz obvezni logotip thistimeimvoting na kraju videa, dostupan na http://ttimv.eu/packshot.

• Materijali zaštićeni autorskim pravima (glazba, slike itd.) ne smiju se koristiti ako niste vlasnik autorskih prava ili nemate dozvolu za njihovo korištenje. Morate posjedovati pisano dopuštenje za korištenje materijala zaštićenog autorskim pravima i predočiti ga na zahtjev.

 

Svoj video objavite do 12. svibnja 2019. u 23:59 po srednjoeuropskom vremenu, i to na Facebook stranici događaja http://ttimv.eu/videocontest, na Instagramu (@ep_eye) ili na Twitteru (@ep_eye2018).

Morate živjeti u jednoj od 28 zemalja EU-a, imati najmanje 18 godina i puna autorska prava nad videom koji dijelite.

Video možete snimiti kao tim (na primjer, skupina prijatelja, škola ili klub mladih), ali u slučaju pobjede samo jedna osoba iz tima osvaja nagradu.

Nije dopušteno promicati konkretnu političku stranku, klub zastupnika ili kandidate.

Budite spremni putovati u Strasbourg od 2. do 4. srpnja 2019.

Određivanje pobjednika: Naš žiri čine stručnjaci za digitalne videozapise iz Europskog parlamenta. Ocijenit će vaše uratke uzimajući u obzir kreativnost, poruku videa i tehničku kvalitetu.

Tri pobjednika ili pobjednice bit će proglašeni preko društvenih mreža ubrzo nakon zatvaranja natječaja.

Neka snimanje počne! Sretno!

 

Nešto vam nije jasno? Javite se na youth@ep.europa.eu i pod predmet navedite „Video contest”.

 

Facebook, Twitter i Instagram ne sponzoriraju ovaj natječaj, ne podržavaju ga službeno, ne provode ga niti su s njim povezani.

 .