[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

Split: Mladi pozvali Dalmaciju da ovaj put glasaju

 .
03-12-2018
 .

Predstavljanje kampanje ovajputglasam.eu za mlade započelo je panel diskusijom u organizaciji Informacijskog centra Europske komisije EDIC Split - „U susret parlamentarnim izborima”, kampanja ovajputglasam.eu. Sudionici panela bili su  Mate Prlić, vlasnik i urednik portala Dalmatinski portal, Dr.sc. Domagoj Bebić, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, Tomislav Korman – Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Marko Boko – Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj te predstavnik Javne ustanove RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

 .
 .

Održano je i predstavljanje kampanje organizacijama mladih u Infozoni. Na predstavljanju kampanje sudjelovali su predstavnici Infozone.hr - Gradskog portala za mlade te Erasmus+ Student Network Split. Mladi su kroz radionicu raspravljali o tipovima aktivnosti kojima bi svoje prijatelje potakli na glasanje na izborima - od ovajputglasam.eu natjecanja za kralja i kraljicu maturalnih večeri, nogometnih utakmica među školama ili gledanjem filmova u školskim knjižnicama.

 .
 .

Gledanje filmova, cinema nights i nogometne utakmice među školama, aktivnosti su kojima možemo naše kolege podsjetiti na izlazak na izbore.

Idući dan, predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj posjetili su IV. gimnaziju Marko Marulić koja je Škola ambasador Europskog parlamenta. Na događanju su sudjelovali učenici i učenice škole koji sudjeluju u projektu i njihova mentorica Natalija Palčić.

 .
 .