[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 
 
 .
 
 .
 
 
 
 .
 .
Panel Mladi za održivu budućnost s predsjednikom EP-a Davidom Sassolijem.
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj je u četvrtak 5. prosinca 2019. godine u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu organizirao panel pod nazivom "Mladi za održivu budućnost" na kojemu se predsjednik Europskog parlamenta David Sassoli susreo s predstavnicima organizacija mladih.
Pročitaj više
Akademija Saharov na Human Rights Film Festivalu.
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj i ove je godine, 5. i 6. prosinca, u sklopu Human Rights Film Festivala u Zagrebu organizirao promociju Nagrade Saharov Europskog parlamenta za slobodu misli.
Pročitaj više
Dani LUX Filma na ZFF-u.
Besplatnim projekcijama filmova „Bog postoji, njeno ime je Petrunija“  i „Vlast“ obilježava se Dan LUX filma u kinu Tuškanac u nedjelju 17. studenog, u organizaciji Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj i Zagreb Film Festivala.
Pročitaj više
Post-plenarna konferencija za medije u Kući Europe.
Brexit, proračun EU-a za 2020., višegodišnji financijski okvir - to su samo neke od tema o kojima su govorili Tomislav Sokol (HDZ – EPP) i voditeljica Ureda EP-a u Zagrebu Violeta Simeonova Staničić na susretu s novinarima u Kući Europe u Zagrebu.
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj u petak 5. srpnja 2019. godine u 10.00 sati u Kući Europe u Zagrebu organizira konferenciju za medije na kojoj će se javnosti predstaviti hrvatske zastupnice i zastupnici izabrani u 9. saziv Europskog parlamenta.  
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj već šestu godinu u sklopu Human Rights Film Festivala u Zagrebu organizira promociju Nagrade Saharov Europskog parlamenta za slobodu misli. Ove je godine to multimedijski program Akademija Saharov koji se održao u četvrtak, 7. prosinca 2018. godine.
Pročitaj više