[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

Snapchat: Europski parlament u kroz slike, emotikone i video

 
09-08-2016

Snapchat, mrežu pokrenutu 2011. godine, svakodnevno koristi više od 100 milijuna ljudi. Od dijeljenja kratkih video snimki, fotografija, sve do komunikacije s prijateljima diljem svijeta. Kako bi približio europsku politiku korisnicima Snapchata te omogućio zabavan pogled iza zastora političke pozornice, Europski parlament otvorio je svoj profil u svibnju ove godine. Danas smo praćeni od strane 15 tisuća ljudi. Saznajte više.

Glavni sastojak Snapchata su fotografije i videa u koje su uključene kratke tekstualne poruke. Prosjek starosti korisnika Snapchata je ispod 30 godina, što tu aplikaciju čini jednom od najmlađih društvenih mreža gledano po starosti korisnika. Za Parlament Snapchat je šansa za komunikaciju prema najmlađim glasačima kojima na zanimljiv način može pokazati što se događa u Parlamentu.

Što možete pronaći na Snapchatu?

Parlament objavljuje Snapchat priče s fotografijama s tekstom i video snimkama od deset sekundi. Tim pokušava svim korisnicima koji prate Parlament dati uvid u svakodnevni rad Parlamenta iza kulisa. Primjerice, kako izgleda hodnik na zaposleni radni dan ili kakvi zvukovi se mogu čuti na početku plenarne sjednice u Strasbourgu.

Snapchatom je također moguće i razgovorati s Parlamentom. Svakog dana primamo fotografije, videa i pitanja iz cijele Europe te odgovaramo većini korisnika.

Ukoliko ste korisnik Snapchata i u posjetu ste Parlamentu u Bruxellesu ili Strasbourgu, svijim snapocima također možete dodati i naš geo-filter sa znakom Parlamenta.

Zanima vas više? Isprobajte Snapchat i dodajte nas skeniranjem fotografije u članku ili pretragom po imenu "europarl".

 

 Članak je prvu put objavljen u studenom 2015., od kada je osvježen novim informacijama.