[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

EU objavljuje natječaj za usluge prevođenja na 19 službenih jezika

 .
21-03-2019
 .

18. ožujka 2019. Glavna uprava za pismeno prevođenje (DG TRAD) objavila je novi natječaj za prevođenje na 19 ciljanih jezika: bugarski, češki, danski, nizozemski, engleski, estonski, finski, francuski, grčki, mađarski, irski, talijanski, latvijski, litavski, malteški, portugalski, slovački, slovenski i švedski.

 .
 .

Europski parlament je vodeća institucija u ovom međuinstitucionalnom natječaju koja okuplja potrebe četiri institucije EU-a i Europskog parlamenta: samog Europskog parlamenta, Europskog revizorskog suda, Europskog gospodarskog i socijalnog odbora i Europskog odbora regija.

Za svaki ciljani jezik ili skup, natječaj predviđa potpisivanje do pet okvirnih ugovora koji će stupiti na snagu od siječnja 2020. godine. Ugovori će se obnavljati godišnje i trajati najviše pet godina.

U natječajnoj specifikaciji navodi se da institucije traže visoko kvalificirane i iskusne prevoditelje koji mogu pružiti najkvalitetnije prijevode spremne za korištenje i dostavljene na vrijeme. Ugovori će se dodjeljivati ​​na temelju cijene ponude po standardnoj stranici i kvalitete natječaja koji će se procijeniti putem testa upravljanja projektima prevođenja. Obavijest o ugovoru i dokumentacija za natječaj objavljuju se na platformi Tenders Electronic Daily (TED) na adresi: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=4570 

Rok za podnošenje ponuda je 12. travnja 2019. godine.

 .