[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

Objava novog poziva za podnošenje prijedloga za partnerstvo i najava dodjele bespovratnih sredstava na području medija

 
 .
09/02/2017 15:14:13
 .

Glavna uprava za komunikacije (DG COMM) Europskog parlamenta objavila je novi poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo i najavila dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje komunikacijskih aktivnosti namijenjenih promicanju i boljem razumijevanju identiteta, uloge i političke naravi Europskog parlamenta u području medija  (TV, radio i/ili online mediji)

 .

Poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo

Rok za podnošenje prijedloga za partnerstvo (a u svrhu kasnijeg podnošenja zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru specifičnog poziva u kategoriji medija) je 28. veljače 2017., u ponoć.

 

Partneri (tj. organizacije koje su se uspješno prijavile za partnerstvo u sklopu ovog poziva na dostavu prijedloga u 2016. godini) odabrani su za cijelo vrijeme trajanja višegodišnjeg programa za dodjelu bespovratnih sredstava (2016.-2019.). Stoga se ne moraju ponovno prijavljivati za partnerstvo. No, partneri mogu podnijeti zahtjev za bespovratna sredstva u sklopu specifičnog poziva na dostavu projektnih prijedloga u kategoriji medija (COMM/SUBV/2017/M), čija se objava očekuje u ožujku 2017. Organizacije koje su podnijele zahtjev za partnerstvo, a koji je odbijen u okviru ovog poziva u 2016., mogu se ponovno prijaviti za partnerstvo u 2017. godini. 

 

Više informacija i sva potrebna dokumentacija za prijavu mogu se pronaći na poveznici: Bespovratna sredstva

 

Sva pitanja vezana uz ovaj poziv mogu se uputiti na: dgcomm-subvention@ep.europa.eu

 .

Bespovratna sredstva u okviru partnerstva 2017.

Najava poziva za dostavu prijedloga projekata u kategoriji medija COMM/SUBV/2017/M 

Objava poziva za dostavu projektnih prijedloga u kategoriji medija očekuje se tijekom prvog tromjesečja 2017. Samo se uspješno prijavljeni partneri (odabrani u 2016. i oni koji su podnijeli zahtjev za partnerstvo u 2017.), mogu prijaviti putem dodijeljenog identifikacijskog broja za partnerstvo.