[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

PRIJAVI SE: Euroscola nagradni natječaj "Imam stav!"

 
 .
11-03-2016
 .

Mladi od 16 do 18 godina, sudjelujte u nagradnom natječaju programa EUROSCOLA Europskog parlamenta i osvojite putovanje u Strasbourg za 24 učenika i 2 mentora iz svoje škole! OBAVEZNO ispunite prijavni obrazac, na način da "uploadajte" video ili izradite poster kao vaš kreativni odgovor na jednu od tema online natječaja Euroscola "Imam stav"! Aktivno sudjelovanje i uključenost mladih ljudi jedan je od najvažnijih dugoročnih ciljeva Europske unije. U skladu s tim, cilj natjecanja je omogućiti mladima da na originalan i kreativan način prikažu svoje mišljenje i izraze svoj stav. Natječaj je otvoren do nedjelje 3. travnja 2016. u 24:00 sata, a tri najkvalitetnija rada pružaju priliku autorima i njihovim grupama posjetiti Strasbourg u svibnju ili listopadu!

Kako biste mogli sudjelovati u natječaju osim popunjavanja prijavnog obrasca potrebno je priložiti autorske radove u jednom od sljedeća dva formata:

  • Link na video u trajanju do 90 sekundi, postavljen na neki od video-servera (You Tube i sl.)
  • Scan ili fotografiju plakata izrađenog u formatu A4 ili A3, u tehnici kolaž, crtež, strip ili slično.

Video uradak ili poster treba izražavati vaše osobne stavove na jednu od slijedećih ponuđenih tema:

  • Ljudska prava:heroji našeg vremena
  • Nezaposlenost mladih
  • Migranti u EU
  • Digitalna revolucija:stagnacija ili inovacija?
  • Uspjeh ili neuspjeh:nova rješenja za održivu Europu


Odabir, objava i obavještavanje nagrađenih

Ured za informiranje Europskog parlamenta u Republici Hrvatskoj pobjednike nagradnog natječaja objavit će 8. travnja 2015. u 17:00 sati na svojoj internetskoj stranici www.europarl.hr

PRIJAVNI OBRAZAC

Molimo popuniti ovo polje