[KEY NOT FOUND : wai.to_content]

Kolačići (cookies) na internetskoj stranici EU-a

Uz pomoć kolačića na najbolji ćete način iskusiti sve što naša stranica nudi. Ako nastavite bez promjene postavki, koristit ćete kolačiće; postavke vezane uz kolačiće možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Nastaviti
 
 
 

PRIJAVI SE DO 10. 9. 2018.: Video-natječaj Euroscola #Ovajputglasam za srednje škole u Hrvatskoj

 .
05-06-2018
 .
 
 .

Mladi od 16 do 19 godina, koji će u školskoj godini 2018./2019. pohađati srednju školu u Republici Hrvatskoj, sudjelujte u našem nagradnom Eurocola-natječaju #Ovajputglasam i otputujte u Strasbourg! Natječaj je otvoren od 5. lipnja do 10. rujna 2018. godine!

 .

ŠTO VAM JE ČINITI?

Ispunite prijavni obrazac niže i ondje "uploadajte" video u trajanju od najviše 45 sekundi te na YouTube kanal (najbolje na službeni YouTube kanal vaše škole). Video-uradak mora sadržavati kreativni odgovor na sljedeći koncept: Zašto ću 26. svibnja 2018. godine izaći na izbore za Europski parlament? Krilatica i hashtag ove video-kampanje su  #Ovajputglasam #IzboriEU2019. Najoriginalniji video-radovi ući će u izbor za pobjednika nagradnog natječaja.

A NAGRADA?

Najoriginalniji video-odgovori na tematski izazov zašto bi mladi u Hrvatskoj trebali izaći na izbore za Europski parlament 2019. godine (#Ovajputglasam #IzboriEu2019) osvojit će pravo sudjelovanja u programu "Euroscola" Europskog parlamenta - odnosno subvenciju za putovanje u Europski parlament u Strasbourgu (Francuska) za 24 učenika i 2 mentora srednjih škola koju pohađaju pobjednici.

Subvencija će pokriti najveći dio troškova putovanja iz Hrvatske u Europski parlament u Strasbourgu, kao i najveći dio troškova smještaja.

Pobjedničke škole u Strasbourg će putovati već u listopadu 2018. godine, dok će točni datumi odlazaka u Strasbourg školama biti najavljeni u rujnu 2018. godine, po završetku video-natječaja.

 

 .
 .

PRIJAVNI OBRAZAC

Molimo popuniti ovo polje

video_natje-aj_euroscola_2018