skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Nyt #35

13-12-2019

EP nyt 35
I denne uge kan du blive klogere på, hvordan den nye EU-Kommission vil redde klimaet, parlamentsvalget i Storbritannien (hvor Boris Johnson løb med sejren) og en europæisk vej-lovpakke, der skal forhindre social dumping blandt chauffører.
Vindmøller
Kommissionen har den 11. december fremlagt sit forslag til en Ny Grøn Aftale, der for alvor skal sætte bekæmpelsen af klimaforandringer på dagsordenen i EU. Læs her, hvad forslaget går ud på, og hvad de danske MEP'er synes om det.
Parlameter 2019 - De vigtigste miljøspørgsmål ifølge EU's borgernes
52% mener, at klimaforandringerne er det mest presserende miljøemne. Menneskerettigheder, ytringsfrihed og ligestilling topper listen over grundlæggende værdier i EU. 59% af europæerne og 77% af danskerne mener, at deres lands EU-medlemskab er en god ting
Christel Schaldemose og Karen Melchior
Den 12. december er der britisk valg. Samme eftermiddag sætter to danske MEP'er, Christel Schaldemose og Karen Melchior, hinanden stævne i Europa-Huset for at give deres bud på udfaldet af valget, og hvilken betydning det vil få for EU og deres arbejde som europaparlamentarikere. Og du er velkommen!
Tre besøgende i Oplev Europa
Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen opgraderer kommunikationsindsatsen. Fredag den 29. november indviede vi vores interaktive besøgscenter kaldet ”Oplev Europa” i Europa-Huset i hjertet af København.
Alle nyheder