skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Kan de unge redde klimaet på kun 45 minutter? Peter Kofod (DF/ID), Kira Marie Peter Hansen (SF/Grønne) og Pernille Weiss (K/EPP) diskuterer med TV-vært Sara Bro og en masse unge om klimakrisen fredag den 6. september fra 10.45-11.30 i Folketingets telt på Ungdommens Folkemøde 2019 i Valbyparken.

Valgrapport 2019

07-08-2019

Europa-Parlamentet i Danmarks valgrapport 2019
Nysgerrig på, hvad vi lavede i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget? Med en historisk høj stemmeprocent på 66% ser vi tilbage på et begivenhedsrigt år med 108 arrangementer rundt om i landet. Vi har forsøgt at få det meste med i vores valgrapport, og håber I vil finde inspiration til jeres egne aktiviteter.
Anne Mette Vestergaard med en kommentar i Jyllands-Posten
Det er 10 år siden, at man med bare en vis ret kunne omtale Europa-Parlamentet som et »snakkecirkus uden større politiske beføjelser« eller »demokratisk staffage«.
EU til Pride
Forenet i mangfoldighed. Sådan lyder EU’s motto. Derfor er EU selvfølgelig på gaden til Copenhagen Pride den 17. august. Skal du ikke være med?
European Youth Event 2020
Brænder du for Europa, og kunne du tænke dig at få én på opleveren? Med European Youth Event får du mulighed for at debattere en bedre fremtid for Europa med unge fra hele Europa, og du får ovenikøbet mulighed for at præsentere dine idéer for MEP'er, eksperter og aktivister.
Alle nyheder