skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
  • De danske MEP'er 2019-2024
 

Hjem

EP-Nyt #1

17-01-2020

EP-Nyt 1
Så er det blevet tid til årets første EP-Nyt med en brexit-opdatering og nyt fra plenarsamlingen i Strasbourg om blandt andet biodiversitet, den grønne aftale og retsstatens tilstand i Polen og Ungarn.
Den 14. januar 2020 lagde Europa-Huset hus til da Kasper Møller Hansen fra Københavns Universitet præsenterede sin kortlægning af valgdeltagelsen ved Europa-Parlamentsvalget i maj 2019.
Karina Skydsgaard
Karina Skydsgaard er i starten af 2020 startet som koordinator for Europa-Husets besøgscenter ”Oplev Europa”.
Ifølge den fælles statut for Europa-Parlamentets medlemmer, der har været gældende siden juli 2009, modtager parlamentsmedlemmerne alle det samme vederlag, uanset hvilket land de er valgt i.
European Youth Event 2020
Brænder du for Europa, og kunne du tænke dig at få én på opleveren? Med European Youth Event får du mulighed for at debattere en bedre fremtid for Europa med unge fra hele Europa, og du får ovenikøbet mulighed for at præsentere dine idéer for MEP'er, eksperter og aktivister.
Alle nyheder