skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Murens Fald 30 år
I dag for 30 år siden faldt Berlinmuren. I 28 år stod den som et symbol på Europas splittelse. Læs med her og se, hvordan de danske MEP’er husker den skelsættende begivenhed.

EP-Nyt #30

08-11-2019

EP nyt 30
Vi kigger fremad med Europa-Parlamentets miljøudvalg, som efterspørger større klimaforpligtelser fra EU - og kigger bagud med de danske MEP’er, der fortæller om, hvad Murens fald for 30 år siden har betydet for dem. Og så er der nyt til de unge: Søg om at blive trainee eller indstil et projekt til Karlsprisen.
European Youth Event 2020
Har du en chefredaktør gemt i maven? Og er du mellem 18-30 år? Så kan du søge om at blive chefredaktør for Europa-Parlamentets EYE-rapport 2020.
Deltagerne ved Ungdommens EU-topmøde 2019 i Landstingssalen
Kunne du tænke dig at blive dus med EU-politikken, se Christiansborg indefra og finde kreative løsninger på nogle af tidens største politiske udfordringer? Den 7. og 8. marts 2020 inviterer Europa-Parlamentet i Danmark og FIC Ungdom traditionen tro til Ungdommens EU-topmøde på Christiansborg.
Den 20. november 2019 fylder FN’s Konvention om Barnets Rettigheder 30 år. I den forbindelse afholder Europa-Parlamentet en konference for at fejre fremskridt, samt udveksle erfaringer omkring hvordan vi kan gøre endnu mere for at fremme børns rettigheder. Streaming tilgængelig!
Alle nyheder