skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Margrethe Vestager og David Sassoli
Kommende kommissionsformand Ursula von der Leyen har nu præsenteret sit hold af kommissærer. De næste skridt finder sted i Europa-Parlamentet, som skal sige god for den samlede Kommission. Læs med her om, hvordan det foregår.

EP-Nyt #22

13-09-2019

Vestager i Europa-Parlamentet
EP-Nyt er tilbage efter sommerpausen. Læs med her om, hvad der nu skal ske med det hold af kommissærer, som Ursula von der Leyen har foreslået, og hvem der har afløst Jeppe Kofod som det trettende danske medlem af Europa-Parlamentet.
Kan de unge redde klimaet på kun 45 minutter? Kira Peter-Hansen (SF/Grønne) og Pernille Weiss (K/EPP) diskuterede med TV-vært Sara Bro og en masse unge om klimakrisen fredag den 6. september fra 10.45-11.30 i Folketingets telt på Ungdommens Folkemøde 2019 i Valbyparken.
EU til Pride
Forenet i mangfoldighed. Sådan lyder EU’s motto. Derfor var EU selvfølgelig på gaden til Copenhagen Pride den 17. august.

Valgrapport 2019

07-08-2019

Europa-Parlamentet i Danmarks valgrapport 2019
Nysgerrig på, hvad vi lavede i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget? Med en historisk høj stemmeprocent på 66% ser vi tilbage på et begivenhedsrigt år med 108 arrangementer rundt om i landet. Vi har forsøgt at få det meste med i vores valgrapport, og håber I vil finde inspiration til jeres egne aktiviteter.
Alle nyheder