skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Nyt #21

19-07-2019

Ursula von der Leyen
I sidste udgave af EP-Nyt inden sommerferien kan du læse om den tætpakkede uge i Parlamentet, hvor MEP'erne valgte tyske Ursula von der Leyen til ny kommissionsformand i en nervepirrende afstemning. God læselyst.
Ursula von der Leyen og David Sassoli
Tirsdag den 16. juli bliver en hektisk dag i Parlamentet. Det er nemlig dagen, hvor MEP’erne skal beslutte, om de kan bakke op om tyske Ursula von der Leyen som ny kommissionsformand.
Morten Helveg Petersen er valg til næstformand
Parlamentets udvalg har valgt formænd og næstformænd. Morten Helveg Petersen og Søren Gade har fået roller som næstformænd.
Fotografer i plenarsalen
Onsdag stemte medlemmerne af Europa-Parlamentet om størrelsen af Parlamentets 20 udvalg og 2 underudvalg. Se oversigtens over udvalgene, og hvor danskerne sidder her.
David Sassoli er ny formand
MEP'erne har onsdag valgt italienske David Sassoli til at tage over for Antonio Tajani i rollen som formand for Europa-Parlamentet. Sassoli er formand indtil januar 2022. 14 nye næstformænd er også blevet valgt.
Alle nyheder