skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

MEP'er i plenarsal
På Parlamentets kontor i Danmark ønsker vi alle en glædelig valgdag, når vi på søndag går til stemmeboksene for at beslutte, hvordan Europas fremtid skal se ud.
Anne stemmer
Nu er der kun to dage til valget til Europa-Parlamentet på søndag den 26. maj. I denne udgave af EP-Nyt kan du læse om, hvordan du stemmer, hvad der kommer til at ske på valgdagen, og hvordan du holder dig opdateret på resultaterne. Og så får du en invitation til at komme med til valgarrangement morgenen efter valget. God læse- og valglyst!
Valgmorgen
Vi giver overblik over valgresultatet fra søndagens EU-valg og giver croissanter og kaffe mandag den 27. maj kl. 08:15-09:30 i Altingets gård.
Valgkort
Søndag nærmer sig, og dermed dagen for det længe ventede Europa-Parlamentsvalg. Men hvad skal der egentlig ske? Hvordan stemmer jeg, hvem kan jeg stemme på, og hvor kan jeg få mere at vide i løbet af valgdagen? Find svarene her.
MEP'er i plenarsal
Har Europa-Parlamentet nogen indflydelse? Hvordan hænger Parlamentet sammen, og hvad laver parlamentarikerne egentlig? Bliv klogere på, hvorfor du skal stemme til Europa-Parlamentsvalget.
Alle nyheder