skip to content
 
 
 

Hjem

EP-Nyt #34

06-12-2019

Sassoli til COP25
I denne omgang EP-Nyt er det klimaet, der fylder med blandt andet klimatopmøde og bier. Derudover kan du blive klogere på det kommende valg af ny EU-ombudsmand og Lissabontraktaten, som netop er fyldt rundt.
Tre besøgende i Oplev Europa
Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen opgraderer kommunikationsindsatsen. Fredag den 29. november indviede vi vores interaktive besøgscenter kaldet ”Oplev Europa” i Europa-Huset i hjertet af København.
Ursula von der Leyen og David Sassoli
Afgørelsens time nærmer sig for Ursula von der Leyens Kommission. Alle kommissærkandidater er individuelt godkendt af Parlamentets udvalg, og onsdag den 27. november skal alle MEP'erne stemme om den samlede Kommission. Se med her.
Det er lykkedes at få den britiske generaladvokat til København, så gå ikke glip af denne unikke mulighed for at høre om retsstatens betydning som udlagt af en topjurist med et ben både i den britiske og europæiske retstradition. Oplægget har titlen: The Rule of Law – a view from the UK and the EU
Margrethe Vestager og David Sassoli
Kommende kommissionsformand Ursula von der Leyen har nu præsenteret sit hold af kommissærer. De næste skridt finder sted i Europa-Parlamentet, som skal sige god for den samlede Kommission. Læs med her om, hvordan det foregår.
Alle nyheder