skip to content

 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.

Valgmorgen
Vi giver overblik over valgresultatet fra søndagens EU-valg og giver croissanter og kaffe mandag den 27. maj kl. 08:15-09:30 i Altingets gård.
Den 17. maj kan du komme til en hyggelig aften i Europas tegn. Vi byder på EU-quiz og fryd i øregangen med lokale, københavnske kunstnere, og alle er velkomne.
Den 15/5 varmer vi op til EU-valget med hele to arrangementer. Du kan komme til frokost og blive klogere på mediedækningen af EU-valget eller til aftenarrangement, hvor du kan se spidskandidatdebatten live.
Banner for Euroscola
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet ved at tilbyde skoleklasser en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng.
 

Set & Sket 2018

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi allerede har afviklet i 2018.

Læs mere
 

Set & Sket 2017

 .

Her kan du se vores arrangementer og samlede årsrapport fra 2017.

Læs mere
 

Set og sket 2016

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2016.

Læs mere