skip to content

 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.

Digital agenda
Er de digitale platforme ven eller fjende? En ting er sikkert: I den kommende tid står vi overfor en gigantisk udfordring med at sikre, at det ikke er tech-giganter, der lægger rammerne for vores demokrati og forståelse for sand og falsk information. Nogle af de vigtigste stemmer inden for digital aktivisme og MEP Karen Melchior debatterer tendenser, udvikling og lovgivning.
European Youth Event 2020
Brænder du for Europa, og kunne du tænke dig at få én på opleveren? Med European Youth Event får du mulighed for at debattere en bedre fremtid for Europa med unge fra hele Europa, og du får ovenikøbet mulighed for at præsentere dine idéer for MEP'er, eksperter og aktivister.
Deltagerne ved Ungdommens EU-topmøde 2019 i Landstingssalen
Kunne du tænke dig at blive dus med EU-politikken, se Christiansborg indefra og finde kreative løsninger på nogle af tidens største politiske udfordringer? Den 7. og 8. marts 2020 inviterer Europa-Parlamentet i Danmark og FIC Ungdom traditionen tro til Ungdommens EU-topmøde på Christiansborg.
Euroscolaelever i Strasbourg
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet ved at tilbyde skoleklasser en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng.
 

Set & Sket 2020

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi allerede har afviklet i 2020.

Læs mere
 

Set & Sket 2019

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2019.

Læs mere
 

Set & Sket 2018

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2018.

Læs mere
 

Set & Sket 2017

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2017.

Læs mere
 

Set & Sket 2016

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2016.

Læs mere