skip to content

 
 
 

Den Digitale Agenda i Europa

14-02-2020

Er de digitale platforme ven eller fjende? En ting er sikkert: I den kommende tid står vi overfor en gigantisk udfordring med at sikre, at det ikke er tech-giganter, der lægger rammerne for vores demokrati og forståelse for sand og falsk information. Nogle af de vigtigste stemmer inden for digital aktivisme og MEP Karen Melchior debatterer tendenser, udvikling og lovgivning.

 .

Er de digitale platforme ven eller fjende? En ting er sikkert: I den kommende tid står vi overfor en gigantisk udfordring med at sikre, at det ikke er tech-giganter, der lægger rammerne for vores demokrati og forståelse for sand og falsk information.

Sammen med Karen Melchior – medlem af Europa Parlamentet, debatterer nogle af de vigtigste stemmer inden for digital aktivisme, både tendenser, udvikling og lovgivning.

Om eventet:
Mens censur og kontrol af information engang var noget vi udelukkende frygtede på regeringsniveau, er det i dag også de store virksomheders kontrol og magt, vi skal tage højde for.

Opgaven med at sikre bedre regulering ligger hos beslutningstagerne og i EU skal Kommissionen tage hul på arbejdet med at tøjle de digitale giganter, hvis magt har vokset sig på størrelse med store nationer.

Men hvilken rolle kan aktivister, journalister og organisationer spille?

Eventet er på engelsk.

Tilmelding

TILMELDING PÅKRÆVET - bestil din gratis billet her: https://billetto.dk/e/den-digitale-agenda-i-europa-billetter-412766/

Paneldeltagere

I panelet deltager:

- Jillian C. York: direktør i Electronic Frontier Foundation (EFF), en af de ledende NGO’er for digitale rettigheder.

- Emma Holten: Online menneskerettighedsaktivist

- Henrik C. Chulu: Journalist og rådgiver i Cybernauterne, et kooperativ af eksperter i cybersikkerhed og digital forståelse

- Karen Melchior: Medlem af Europaparlamentet for Radikale VenstreVed spørgsmål ret henvendelse til: fahad.saeed@europarl.europa.eu