skip to content

 
 
 

EP-Nyt

I vores ugentlige nyhedsbrev, EP-Nyt, kan du få et overblik over de vigtigste emner fra ugen der gik i Europa-Parlamentet. Vi ser også frem mod den kommende uge, og så giver vi dig en liste over kommende EU-arrangementer i Danmark. Du kan tilmelde dig EP-Nyt, så du modtager en mail, når den seneste udgave er offentliggjort.

Kandidater til spidskandidatdebatten
Nu er der kun 10 dage til valget til Europa-Parlamentet den 26. maj. Vi udkommer med et nyhedsbrev dedikeret til EU-valget hver uge op til den 26. maj. I denne uge kan du læse om spidskandidatdebatten, programserien "Denne gang stemmer jeg", hvordan du stemmer, og sidst men ikke mindst får du her en invitation til valgarrangement i Studenterhuset i København.
bror kysser baby
Valget til Europa-Parlamentet den 26. maj nærmer sig med hastige skridt. Vi udkommer med et nyhedsbrev dedikeret til EU-valget hver uge op til den 26. maj. I denne uge med info om kandidaterne, brevafstemning og spidskandidatdebat.

EP-Nyt #13

25-04-2019

Den dårlige nyhed er, at det her er sidste nyhedsbrev på denne side af 26. maj. Den gode nyhed er, at Parlamentet netop har lanceret den rørende kampagnefilm "Vælg din fremtid"! Læs om den her, hvor vi også følger op på brexit-forlængelsen, svenske Gretas klimaopsang til EU og Parlamentets godkendelse af ny bilteknologi og flere grænsevagter. God læselyst!

EP-Nyt #12

12-04-2019

Parlamentet
I denne uges udgave af EP-Nyt kan du læse om, hvordan Parlamentets borgerretsudvalg vil give bøder til onlineplatforme, hvis de ikke er hurtige nok til at fjerne terrorindhold. Du kan også finde ud af, hvordan et eventuelt britisk EU-valg vil påvirke antallet af danske MEP'er. God læselyst!

EP-Nyt #11

05-04-2019

EU-flag og britisk flag
I denne uges udgave af EP-Nyt kan du læse om seneste nyt om brexit, Löfvens besøg i Bruxelles, vejpakken samt de nye EU-regler for forældreorlov. God læselyst!
Her kan du tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
Her kan du afmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
 
 

EP-Info 2018

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2018.

Læs mere
 

EP-Info 2017

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2017.

Læs mere
 

EP-Info 2016

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2016.

Læs mere
 

EP-Info 2015

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2015.

Læs mere
 

EP-Info 2014

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2014.

Læs mere