skip to content

 
 
 

EU til Copenhagen Pride Parade

 .

Forenet i mangfoldighed. Sådan lyder EU’s motto. Derfor er EU selvfølgelig på gaden til Copenhagen Pride den 17. august. Skal du ikke være med?

Sammen med bl.a. Europa-Kommissionen og Miljøagenturet svinger vi de blåstjernede flag i mangfoldighedens navn, når vi går med i paraden fra Frederiksberg Rådhus til Rådhuspladsen i København.

Siden 1984 har Europa-Parlamentet kæmpet for at sikre LGBTI-rettigheder både i og uden for EU. Potentielle EU-medlemsstater som Makedonien, Serbien og Kosovo opfordres at forbedre LGBTI-rettigheder i landene, inden et medlemsskab kan overvejes. 

EU som værdifællesskab
Chefen for Europa-Parlamentets kontor i Danmark, Anne Mette Vestergaard, ser frem til at gå forrest for Europa-Parlamentet: "I en tid hvor Europas og EU's værdier er under stigende pres, både udefra og indefra, mener vi at det er vigtigere end nogensinde at stå op for de kerneværdier, som det europæiske samarbejde bygger på: ligeværd mellem mennesker uanset køn, kønsidentitet, seksualitet m.m; respekt for forskellighed; mangfoldighed. Copenhagen Pride kæmper netop for at bevare og udbrede disse værdier, og derfor finder vi det helt naturligt at deltage i årets Pride og på den måde give vores besyv med i kampen for at bevare de europæiske værdier."

Tilmelding

Du kan tilmelde dig på følgende link til at gå sammen med os -
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/CPHPride2019

OBS: Tilmeldingen er vigtig og skal foregå via. ovenstående link - og det gælder om at slå til! Vi har nemlig kun et begrænset antal pladser.

Vi mødes ved Restaurant Bellis klokken 12.30 – kig efter EU-flagene.