skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 
21-11-2018
 .

Europa-Parlamentet søger lønnede trainees til foråret 2019 - også til Europa-Parlamentsvalget!

 
 

Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. marts 2019 til den 31. juli 2019.

 

Vælger du Parlamentet i København, vil du som trainee indgå i et velfungerende team, der arbejder med at skabe opmærksomhed om arbejdet i Europa-Parlamentet og dets 13 danske medlemmer i en periode, hvor fokus er rettet mod Europa-Parlamentsvalget i maj 2019. Vi laver alt fra at assistere medier og borgere, der søger viden om EU til afholdelse af seminarer, konferencer og foredrag. Vi samarbejder tæt med andre EU-institutioner og en række interesseorganisationer og offentlige institutioner i ind- og udland.

Om opgaverne

Din trainee periode løber henover Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019! Det kommer selvsagt til at være helt centralt for dit forløb. Det betyder bl.a., at du vil prøve kræfter med mange forskellige kommunikationsopgaver - fra længere politiske analyser til korte tweets. Vi satser meget på de sociale medier, og du vil blive en integreret del af det team, som dagligt arbejder på at udvikle vores aktiviteter på de forskellige platforme. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har fingeren på pulsen og ved, hvad det kræver at skabe engagerende indhold. Du får også ansvar for at udarbejde vores ugentlige nyhedsbrev og for at holde oplæg for skoleklasser, ligesom du vil deltage i planlægningen, forberedelsen og udførelsen af arrangementer.

Traineeopholdet vil give dig erfaring med at arbejde i en international organisation og mulighed for at skærpe din viden om det europæiske samarbejde. Du vil få indflydelse på dit traineeophold, så du også kan forfølge egne interesser og derved få et personligt såvel som fagligt udbytte.

Om dig

Du er motiveret, arbejdsom, har team-spirit og mod på at påtage dig mange forskellige opgaver. Du behøver ikke være EU-ekspert, men vi forventer, at du interesserer dig for og har kendskab til EU's institutioner. Du skal som minimum have afsluttet din bacheloruddannelse og helst være ved afslutningen af - eller for nylig have afsluttet - en kandidatuddannelse, gerne med fokus på samfundsforhold, internationale relationer og/eller kommunikation/journalistik. Det er vigtigt, at du er god til at formidle kompliceret stof på forståelig vis og har erfaring med brug af sociale medier. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og vil have glæde af kundskaber i endnu et sprog. Vi sætter selvfølgelig pris på humoristisk sans og et godt humør.

Ansættelsesforhold

Du får udbetalt godt 12.000 kroner om måneden efter skat for en 40 timers arbejdsuge, og der er mulighed for husstandstillæg afhængig af ens familiære forhold. Du vil få tilbudt at deltage i en enkelt plenarsamling i Strasbourg. Traineeperioden løber fra den 1. marts 2019 til den 31. juli 2019.

 

Ansøgningsperiode

For at søge et lønnet traineeophold hos Europa-Parlamentet skal du udfylde en online formular. Ansøgningsperioden løber fra den 1.november 2018 til den 30. november 2018 (midnat).

Læs mere og ansøg her...
 

Se mere om vores indsats på de sociale medier her:

 
Facebook
 
Twitter
 
Instagram