skip to content

 
 
 

Nyhedsbrev

I vores ugentlige nyhedsbrev, EP-Nyt, kan du få et overblik over de vigtigste emner fra ugen der gik i Europa-Parlamentet. Vi ser også frem mod den kommende uge, og så giver vi dig en liste over kommende EU-arrangementer i Danmark. Du kan tilmelde dig EP-Nyt, så du modtager en mail, når den seneste udgave er offentliggjort.

EP-Nyt #20

05-07-2019

Sassoli modtager applaus
Nye MEP’er. Ny formand. Nye udvalgsposter. Og opvarmning til afstemningen om ny kommissionsformand. Der skete meget nyt på Parlamentets første plenarsamling i denne uge. Læs om samlingens højdepunkter i ugens udgave af EP-Nyt. God læselyst!

EP-Nyt #19

01-07-2019

Der stemmes
I denne uge er MEP'erne samlet i Strasbourg til den allerførste plenarsamling for det nye Parlament. Dansk film er med i kapløbet om, at vinde dette års LUX-pris, og Jeppe Kofod (S&D) har fået nyt job. Læs det hele i denne uges nyhedsbrev.

EP-Nyt #18

21-06-2019

Linea Søgaard-Lidell og Niels Fuglsang debatterer
I Bruxelles er det nyvalgte Europa-Parlament trukket i arbejdstøjet og er i fuld gang med at finde sammen i politiske grupper. På Bornholm var vores kontor naturligvis med på Folkemødet for at sætte fokus på de danske MEP'er og Parlamentets kommende arbejde.

EP-Nyt #17

29-05-2019

Valgdeltagelsen var på over 66 procent
Valget er overstået. Du kan læse mere om de 13 danske MEP'er, danskerne har valgt ind, den historisk høje stemmeprocent i Danmark og resten af EU, og hvad der sker i Parlamentet nu. God læselyst!
Anne stemmer
Nu er der kun to dage til valget til Europa-Parlamentet på søndag den 26. maj. I denne udgave af EP-Nyt kan du læse om, hvordan du stemmer, hvad der kommer til at ske på valgdagen, og hvordan du holder dig opdateret på resultaterne. Og så får du en invitation til at komme med til valgarrangement morgenen efter valget. God læse- og valglyst!
Her kan du tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
Her kan du afmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev...
 
 

EP-Info 2018

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2018.

Læs mere
 

EP-Info 2017

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2017.

Læs mere
 

EP-Info 2016

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2016.

Læs mere
 

EP-Info 2015

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2015.

Læs mere
 

EP-Info 2014

Her finder du oversigten over vores nyhedsbreve fra 2014.

Læs mere