skip to content

 
 
 

Valg til Europa-Parlamentet

Her kan du finde svar på alle dine spørgsmål om Europa-Parlamentsvalget, der foregår den 23.-26. maj 2019. Er du nysgerrig på fakta og vigtige frister, kandidaterne eller vil du gerne vide, hvordan du kan hjælpe med at udbrede EU-debatten og banke stemmeprocenten i vejret, så er du kommet til det rette sted.

 

Nyheder om EU-valget 2019

Vi offentliggør løbende nyheder om det kommende valg til Europa-Parlamentet den 23.-26. maj 2019. Det kan være alt fra baggrundsmateriale til, hvordan du kan blive en aktiv del af valget.

Læs mere
 

Denne gang stemmer jeg

Din stemme er vigtig for det europæiske demokrati. Giv den til kende her og meld dig samtidig ind i et netværk, der gør danskerne mere kampklare til EU-valget.

Læs mere
 

Sådan fungerer EU-valget

På denne side kan du få et hurtigt overblik over valgregler, frister mv. i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet den 23.-26. maj 2019.

Læs mere
 

Valgmateriale

Vi har udformet en lang række forskellige materialer, som du kan bruge til dine egne aktiviteter. Gå på opdagelse i vores Download Center.

Læs mere
 

Kandidaterne til EU-valget

Her finder du en oversigt over de kandidater, der stiller op til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019.

Læs mere

Det nye 'Spitzenkandidat'-system

Siden Lissabon-traktaten trådte i kraft i 2009, har Europa-Parlamentet haft en finger med i spillet, når formanden for Europa-Kommissionen skal vælges.

Læs mere

EU-valg 2014

Vi har samlet en oversigt over de væsentligste fakta og resultater fra Europa-Parlamentsvalget den 25. maj 2014.

Læs mere
 

Kandidaterne på Twitter

Vi samlet en oversigt over de kandidater, der er aktive på Twitter, så du kun skal lede et sted.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælges medlemmerne af Europa-Parlamentet? Hvad er de politiske grupper? Vi har samlet svarene på de ofte stillede spørgsmål.

Læs mere