skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

EP-Info nr. 2

18-01-2019

Tajani og Dancila
I denne uges EP-Info står der brexitdebat, respekt for retsstaten og rumænsk EU-formandskab på tapetet. Og så har har EU lanceret en spritny borgerapp. 
tegneseriepersoner holder i hånd
Europa-Parlamentet har udarbejdet nye retningslinjer for kønsneutral sprogbrug. Retningslinjerne er til intern brug i forbindelse med især lovgivningsarbejde. De bygger i høj grad på nationale retningslinjer og er ikke bindende.
Europa-Parlamentets Generaldirektorat for Unionens Eksterne Politikker (DG EXPO) har offentliggjort flere udbud, der giver bevillinger til forskere, der har en ekspertise inden for udenrigspolitiske områder. Desuden søger Europa-Parlamentets Generaldirektorat for Unionens Interne Politikker (DG IPOL) også ekstern ekspertise inden for retlige områder.
Kontorets ansatte samlet til et julebillede
Julen og nytåret nærmer sig, og kontoret går på juleferie. Inden du går på ferie, sender vi en hilsen fra alle os til alle jer: Vi takker for et godt 2018 og glæder os til 2019, men først giver vi dig en tidlig julegave.
Oleg Sentsovs kusine læste et brev op til prisoverrækkelsen
Den fængslede ukrainske filminstruktør Oleg Sentsov er dette års vinder af Europa-Parlamentets Sakharov-pris for tankefrihed. Hans kusine Natalya Kaplan og advokat Dmitriy Dinze tog imod prisen under plenarsamlingen i Strasbourg. 
Alle nyheder