skip to content

 
 
 
2017-02-17

WORKSHOP ÉS SZEMINÁRIUMI REGISZTRÁCIÓ NYITVA - A nők gazdasági lehetőségei - Brüsszeli sajtószeminárium, 2017. március 7-9.

Az Európai Parlament központi sajtószolgálata és az EP budapesti Tájékoztatási Irodája sajtószemináriumot szervez „A nők gazdasági lehetőségei - cselekedjünk együtt!” címmel 2017. március 7-9. között Brüsszelben. A sajtószeminárium programja 5 workshoppal bővült.

Workshopok

Március 8. 16.15 - 17.15:

Workshop 1: „A nők és a STEM: megállt a fejlődés vagy erodál?” (A Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézetével közösen szervezve)

Workshop 2: „Globális perspektíva: felszabadulás az erőszak alól” (Az Európai Parlament Demokráciatámogatási és Választási Koordinációs Csoportjával közösen szervezve) 

Workshop 3: „Gender - érzékeny szakpolitika: az inkluzív növekedés magva” (Az OECD-vel közösen szervezve)

 

Március 8. 17.30 - 18.30:

Workshop 4: „Várjunk egy évszázadot a munka és privát élet egyensúlyának kialakítására nők és férfiak esetén?” (Az Európai Bizottság Igazság és Fogyasztók Főigazgatósága, a DG JUST-tal közösen szervezve)

Workshop 5: „Globális perspektíva: a nők gazdasági felemelése és az ENSZ fenntartható fejlődési céljai” (Az ENSZ Nők-kel közösen szervezve)

A Workshopkra jelentkezés a sajtószemináriumi regisztráció után lehetséges.

Jelentkezés

A jelentkezéshez a csatolt adatlapot kell kitöltve a Tájékoztatási Iroda részére (epbudapest@europarl.europa.eu) visszaküldeni egy igazolványképpel (JPG formátum, maximum 100kb méretű fájl).
Az e-mail tárgyaként kérjük, adja meg: „Részvétel  a március 7-9-i sajtószemináriumon”. Kérjük, hogy az adatlapon tüntesse fel a szeminárium témájával kapcsolatos szakmai tapasztalatát és motivációját!

Adatlap
 
Program

A programra tíz magyar újságírót áll módunkban meghívni. A beérkezett igényeket a Tájékoztatási Iroda a releváns szakmai tapasztalatok, motiváció és a szakmai tervek alapján bírálja el a jelentkezési határidő lezárulta után. A részvétel pontos feltételeiről, a meghívás menetéről a jelentkezés elfogadását követően nyújt az iroda részletes tájékoztatást.

Jelentkezési határidő: 2017. február 24. éjfél

Részvételi feltételek

A szemináriumra várjuk a programban szereplő téma iránt érdeklő újságírók jelentkezését. A jelentkezés feltétele az érvényes sajtóigazolvány, vagy szerkesztőségi igazolás, amely igazolja, hogy a jelentkező az adott médiumnál újságíróként/riporterként dolgozik. A szeminárium részben angol nyelven zajlik, ezért az angol nyelvtudás szükséges a részvételhez. (Angol, francia és német szinkrontolmácsolás biztosított). A meghívás három éjszakára szól, az utazást és a szállást az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája biztosítja a résztvevők számára.

További információ

SZONTAGH Andrásné Annamária
Európai Parlament
Tájékoztatási Irodája Magyarországon
Sajtóattasé
Telefon: +36 1 411 3552
Mobil: +36 30 603 0575
Email: andrasne.szontagh@europarl.europa.eu

Ön azért kapta meg ezt az üzenetet, mert kérésére felvettük a levelezőlistánkra. Ha a továbbiakban nem szeretne ilyen üzenetet kapni, kérjük, küldjön egy üzenetet az epbudapest@ep.europa.eu e-mail címre!
A feliratkozáshoz kérjük, küldjön egy üzenetet az epbudapest@ep.europa.eu e-mail címre!
Adatait csak az üzenetek elküldéséhez használjuk, és nem adjuk ki harmadik félnek.

Szíves elnézésüket kérjük, amennyiben a hírlevél fejléce hibásan jelenik meg. Informatikusaink dolgoznak a probléma elhárításán.