Giorgio STREHLER : 1-ви парламентарен мандат 

Политически групи 

  • 26-09-1983 / 23-07-1984 : Група на социалистите - Член

Национални партии 

  • 26-09-1983 / 23-07-1984 : Partito socialista italiano (Италия)