Vijesti 

Featured 

One of the decisive moment of a previous designate commissioner's hearings. Tune in from the 30/09 to follow live the new designate-commissioners hearings.        

Parlamentarni odbori procijenit će prikladnost kandidata za povjerenike za predložene pozicije u javnim saslušanjima između 30. rujna i 8. listopada. Pratite uživo.

Podijelite na Twitter

Od predsjednice Europske središnje banke do novosti o Brexitu. Pogledajte što se ovog tjedna događalo u Strasbourgu… https://t.co/UvcbDdVZLI

Vidi također: 

Brexit, deal or no deal illustration image. ©AP Images/European Union-EP        

Europska pitanja 
 

Izlazak Ujedinjene Kraljevine bez dogovora ostavit će brojne posljedice za građane i poduzeća. Kako smanjiti negativne posljedice u najgorem scenariju? EU ima prijedlog.

cover picture for international women's day        

Društvo 
 

Žene trebaju imati istaknutu ulogu u politici, no kakva je njihova zastupljenost u Europskom parlamentu? U našim infografikama saznajte više.

© European Union 2019 -EP        

Europska pitanja 
 

Europski građani izabrali su zastupnike koji će kroz niz javnih saslušanja procijeniti jesu li kandidati za povjerenike Europske komisije dorasli poslu. Saznajte više.

banner        
Prioritet 

Prioritet 
Migracije: zajednički izazov 

Društvo 
 

Migracijski izazov: kako se EU nosi s dolaskom tražitelja azila i migranata? Saznajte što Europski parlament radi po pitanju migracije, azila i upravljanja granicama.

Obavijest e-poštom 

Prijavite se za primanje novosti