skip to content

Piškotki na spletni strani EU

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite.

Nadaljuj
 
 
 
11/01/2016

Razpis za produkcijo spletnih video in multimedijskih vsebin

Se ukvarjate s produkcijo spletnih video in multimedijskih vsebin? Evropski parlament je objavil razpis s področja tovrstnih vsebin ocenjene vrednosti največ 16.500.000€ v 5 letih. Rok za oddajo ponudbe je 1. februarja 2016.  


Evropski parlament je objavil razpis za spletne video in druge multimedijske storitve. Razpis je sestavljen iz štirih delov, od katerih sta prva dva usmerjena na uredniške in produkcijske storitve, naslednja dva pa na prevajalske storitve in na gostovanje ter spletne storitve.

Namen prvega in drugega dela je zagotavljanje visokokakovostnih video in drugih multimedijskih izdelkov in storitev, relevantnih za uporabnike parlamentarne spletne video storitve EuroparlTV.

   1 del: uredniško strateško svetovanje in priporočila, načrtovanje, produkcija in dostava nenovičarskih uredniških spletnih videov in multimedijskih storitev za parlamentarno spletno video storitev EuroparlTV - vrednost: 13.500.000 EUR za 60-mesečno obdobje.

   2 del: uredniško strateško svetovanje in priporočila, načrtovanje, produkcija in dostava novičarskih uredniških spletnih videov in multimedijskih storitev za parlamentarno spletno video storitev EuroparlTV - vrednost: 3.000.0000 EU za 60-mesečno obdobje.

Ena ključnih zaželjenih lastnosti pogodbenika je usmerjenost v digitalno tehnologijo s poglobljenim poznavanjem novosti in trendov spletnega novičarstva.

Išče se ponudnik, ki bi v svojo ponudbo zajel zahtevne multimedijske izdelke (dokumentarne filme, interaktivne igre in infografike, odprtokodne vizualizacijske komponente in naprave itd.), ki bi omogočale interaktivnost in vpetost uporabnikov v produkte in storitve. Zaželjeni so inovativni predlogi o relevantnih, izvirnih in privlačnih distribucijskih platformah in uporabniških formatih.

Več informacij o razpisu najdete v vabilu k oddaji ponudbe
V slovenščini