skip to content

Piškotki na spletni strani EU

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite.

Nadaljuj
 
 
 
23/05/2016

Subvencije na področju medijev in organizacije dogodkov

Evropski parlament je objavil dva razpisa: za partnerstvo na področju medijev (TV, radio in/ali spletni mediji) in subvencije za komunikacijske dejavnosti, katerih cilj je spodbujanje in širjenje boljšega razumevanje identitete, vloge in politične narave EP.

MEDIJI

Prijava na razpis za subvencije na področju medijev (TV, radio in/ali spletni mediji) bo možna samo, če bo prijavitelj predhodno sklenil partnerstvo z Evropskim parlament.

Razpis za partnerstvo na področju medijev je že objavljen (glej spodnjo povezavo). Rok za oddajo prijave je 31. maj 2016.

Objava razpisa za subvencije na področju medijev je načrtovana za 15. junij 2016, rok za prijavo pa bo 31. avgusta.

Prijavitelj bo lahko predložil predlog projektov na naslednjih področjih: TV, radio in/ali spletni mediji oz. multimedijski projekt.

V okviru projekta bo sofinanciranih največ 60 odstotkov skupnih upravičenih stroškov projekta. Obdobje izvajanja projektov bo lahko največ sedem mesecev, od novembra 2016 do junija 2017.

Obrazci za partnerstvo in subvencije ter predlagani projekti morajo biti predloženi v angleškem jeziku. Večina drugih dokazil se lahko predloži v katerem koli uradnem jeziku EU.

 

DOGODKI

Generalni direktorat za komuniciranje je objavil razpis za subvencije za organizacijo dogodkov. Rok za oddajo projekta je 10. junij.

Dogodki so spletni ali drugačni dogodki (ki imajo po možnosti spletno komponento), dogodki nestrankarske narave, kot so seminarji, konference, debate, forumi za razpravo, razstave, tekmovanja in ki ustvarjajo komunikacijsko platformo za državljane.

Evropski parlament bo sofinanciral največ 60 odstotkov vsega proračuna projekta.

Za vsa vprašanja o razpisih se obrnite na: dgcomm-subvention@ep.europa.eu

Razpise, prijavne obrazce in vso dokumentacija najdete na spletni strani:

RAZPISI