skip to content

Piškotki na spletni strani EU

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite.

Nadaljuj
 
 
 
24/09/2018

Razpis za prijavo interesa za izvedbo regijskih TV oddaj

Evropski parlament načrtuje oddajo javnega naročila za produkcijo in predvajanje serije regijskih TV oddaj.

Prijave interesa za razpis za serijo regijskih TV oddaj lahko pošljete po elektronski pošti na naslov epljubljana@ep.europa.eu do 23. oktobra 2018 do 17. ure. Po poteku roka za prijavo interesa bomo zainteresiranim posredovali celotno razpisno dokumentacijo.

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji pripravlja serijo televizijskih oddaj, ki vključuje sodelovanje s TV postajami z regionalnim dosegom. Oddaje so namenjene osveščanju o vlogi in pomenu udeležbe državljanov na evropskih volitvah in podpori informacijski kampanji Evropskega parlamenta Tokratgremvolit.eu. V njih lahko sodelujejo lokalna javnost, vplivni posamezniki, deležniki, predstavniki vladnih in nevladnih organizacij ter drugi relevantni strokovnjaki.

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji išče ponudnika, ki bo v celoti zagotovil organizacijo, vsebino, izvedbo in predvajanje ter promocijo serije TV oddaj.

Namen oddaj je spodbuditi udeležbo državljanov na evropskih volitvah in prikazati, kako zakonodaja sprejeta v Evropskem parlamentu vpliva na vsakdanje življenje evropskih državljanov