skip to content
 
 
  • Oficina a Barcelona.
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

 
El ple del Parlament va donar suport el dijous a un projecte legislatiu que ara haurà de ser negociat amb els ministres de la UE, una vegada els Estats membres fixin una posició comuna. El text ha estat aprovat amb 397 vots a favor, 158 en contra i 69 abstencions.
La violència de gènere, els atacs a l'Estat de dret i la incitació a l'odi són les principals amenaces als drets fonamentals a la UE, va assenyalar dimecres el Parlament Europeu.
La Unió Europea ha de ser defensada davant nous desafiaments i davant d'aquells que volen destruir-la, ha assenyalat Pedro Sánchez dimecres davant el Parlament Europeu.
Totes les notes de premsa
 

Properes activitats

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l'Associació de Periodistes Europeus (APEC) i l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitzen el divendres 25 de gener a les 9h30 un esmorzar de premsa amb l'eurodiputada Maite Pagazaurtundúa, membre del grup de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE). L'acte se celebrarà en el marc de la ronda d'esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l'any 2014. Pagazaurtundúa s’hi va presentar amb la candidatura d’Unión Progreso y Democracia (UPyD).
El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l'Associació de Periodistes Europeus (APEC) i l'Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 1 de febrer a les 9h30 un esmorzar de premsa amb l'eurodiputat Javier Nart, vicepresident del grup de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE). Amb aquesta trobada clou la ronda d'esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l'any 2014. Nart va encapçalar la candidatura de Ciutadans-Partit de la Ciutadania.
El divendres 1 de febrer, a les 12h00, tindrà lloc el tercer debat del cicle “Europa i el món: una mirada des del Parlament Europeu”, que coorganitzen l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el CIDOB. L'acte tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90). Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i DNI a epbarcelona@ep.europa.eu o al 93 272 20 44.
Subscriu-te a les nostres comunicacions