Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Grote Europashow op 11 februari in Amsterdam

Tijdens deze interactieve avond met De Kiesmannen komen vragen voorbij als: Hoe werkt de EU? Welke kant gaan we op? En hoe zit het met de Europese verkiezingen?

De Britten gaan weg. De Italianen willen alleen maar spenden. De Hongaren en Polen breken de rechtsstaat af. En Macron en Merkel willen meer meer meer EU.

Ooit stond de EU voor vrede en veiligheid; maar nu? Heb jij nog enig idee welke kant we op (moeten) gaan? Of heb je eigenlijk geen idee hoe het allemaal in elkaar zit? Ontdek op deze avond de mening waarvan jij niet wist dat je ‘m had!

Stap samen met de Kiesmannen het Europese experiment in, ontrafel het Europese verhaal en verken welke kant het op moet met dit enorme project dat geen duidelijke richting lijkt te hebben. Tijdens de interactieve Grote Europashow op 11 februari loodsen de Kiesmannen je door de Brusselse jungle. Waarom bestaat de EU? Wat is er aan de hand? Hoe werkt de EU? En waar gaat het heen met Europa? Aan de hand van de meest relevante tot de meest ludieke vragen over Europa presenteren de Kiesmannen wederom een interactieve show vol verrassingen. Er is informatie over de `ik stem deze keer´-campagne.

De Kiesmannen zijn drie Amsterdamse vrienden (Dylan Ahern, Floris Rijssenbeek en Jochem Jordaan). Eerder organiseerden ze uitverkochte politieke shows in Paradiso, Pakhuis de Zwijger, het Bijlmer Parktheater en de Stadsschouwburg Groningen.

Lancering Campagne #ProveThemWrong
Tijdens de vorige Europese verkiezingen van 2015 ging maar 18% van de jongeren stemmen. Dat moet dit jaar anders. We horen van alle kanten dat jongeren zich niet bezighouden met de toekomst van Europa. Let’s Prove Them Wrong

Op 11 februari lanceren de Kiesmannen tijdens de Europashow ook de landelijke campagne #ProveThemWrong samen met diverse partners, waaronder Are We EuropeVox Pop Foundation / Waaromkiesjij.nlODB - Brand Communication AgencyParadiso Amsterdam en vele anderen.

Europese After
We kunnen de Europashow niet voorbij laten gaan zonder een Europees Feestje in de kelder van Paradiso. Dansen en napraten op lekkere tunes tot in de late uurtjes. Cancel je dinsdagochtend dus maar vast...

 

Meer info en aanmelden via deze link.

#EP2019 #ikstemdezekeer #thistimeimvoting