Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Verkiezingscollege 13 mei Nijmegen

Op 13 mei organiseren het Liaisonbureau van het Europees Parlement en de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen een verkiezingscollege in Nijmegen om jou klaar te stomen voor de aankomende verkiezingen!

De Europese verkiezingen vinden plaats op 23 mei. Maar waar stemmen we eigenlijk op? Hoe werkt het Europees Parlement en wat doen Europarlementariërs met jouw stem? Op 13 mei organiseren het Liaisonbureau van het Europees Parlement en de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen een verkiezingscollege in Nijmegen om jou klaar te stomen voor de aankomende verkiezingen! Samen met Hedwich van der Bij van Instituut Clingendael blikken we terug op de activiteiten van Nederlandse Europarlementariërs en de uitdagingen voor de toekomst.

 

Aansluitend is er de gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan onder het genot van een drankje.

 

Het college vindt plaats in het Elinor Ostromgebouw (EOS) van de Radboud Universiteit, ruimte N 01.610. Meer informatie over de bereikbaarheid: https://www.ru.nl/fm/over-de-faculteit/contact/elinor-ostromgebouw/

 

Wil je hierbij graag aanwezig zijn? Meld je dan aan via de volgende link: http://bit.ly/2J4EFVk