Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Wil jij werken bij het Europees Parlement?

Ben je geïnteresseerd in een stage of een baan bij het Europees Parlement? In deze gids vind je een overzicht van de verschillende stage- en carrièremogelijkheden die onze instelling te bieden heeft.

 .

Het personeel van de Europese instellingen draagt dagelijks bij aan het Europese project, nu en in de toekomst. De ambtenaren en andere personeelsleden van de Europese Unie stellen zich in dienst van honderden miljoenen mensen en elke burger kan hieraan zijn steentje bijdragen. Ben je geïnteresseerd in een stage of een baan bij het Europees Parlement? In deze gids vind je een overzicht van de verschillende stage- en carrièremogelijkheden die onze instelling te bieden heeft en van de procedures die je hiervoor moet doorlopen. Wij hopen dat deze gids aan jouw verwachtingen voldoet en dat wij je op een dag als collega mogen begroeten.
Veel leesplezier!