Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
het Europees Parlement
het Europees Parlement
 

Huis van Europa en EU Infopoint

Altijd al gedacht dat de Europese Unie een ver-van-mijn-bedshow was? Kom kijken en loop binnen bij het Huis van Europa/EU Infopoint!

Het Huis van Europa staat in het centrum van Den Haag, aan de Hofvijver vlakbij het Binnenhof. Het is een ontmoetingsplaats waar burgers terechtkunnen met al hun vragen over Europa. In een gemakkelijk toegankelijk Infopoint kan iedereen zich op de hoogte stellen van de stand van de Europese besluitvorming, over het ontstaan van de Europese Unie, over werken bij een Europese instelling of gewoon eens binnenlopen om te kijken wat Europa te bieden heeft.

Er wordt ook gedebatteerd in het Huis. Afgezien van een informatiecentrum wordt de ruimte ook ingezet voor de organisatie van debatten. Er is een vergader- en debatzaal voor ruim honderd bezoekers. Daarmee schept het Huis van  Europa een uitgelezen mogelijkheid voor debatten met het maatschappelijk middenveld in een Europese context.

Lees meer op de site van het Huis van Europa
 .

Het Huis van  Europa is gevestigd op het volgende adres:

Huis van  Europa
Korte Vijverberg 5/6
2513 AB Den Haag

Telefoon: 070 313 54 00
E-mail: epdenhaag@europarl.europa.eu

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00 uur.