Következő események

11-12-2019 13:30 - Take-aways from 2019 and outlook for 2020: What Think Tanks are Thinking

Egyéb esemény - EPRS
EPRS event on 11 December

As the European Union undergoes a leadership transition in several of its institutions, it faces an array of significant challenges, both domestic and international. These include slowing growth, global trade tension, uncertain US leadership, the continued rise and digital ambitions of China, instability in the Middle East, political stalemate in several member state capitals, and the prospect of Brexit. [...]

További részletek

Among the top priorities of the new European Commission are a 'European Green Deal' and a comprehensive EU strategy on AI. While 2019 proved a less difficult year than many predicted, much remains to be done to in relation to economic reform, foreign policy-making and effective action on climate change. Analysts from leading European think tanks will discuss what was significant about 2019, for Europe and the world, and present their thinking about the outlook for 2020.

Hely: Library Reading Room, 5th floor, Altiero Spinelli Building
Utolsó frissítés:: 03-12-2019

Meghallgatások

Az eljárási szabályzat 193. cikke értelmében a bizottságok szakértői meghallgatásokat szervezhetnek, ha ez szükséges egy adott témával kapcsolatos munkájukhoz. Két vagy több bizottság tarthat közös meghallgatásokat is. A legtöbb bizottság rendszeresen szervez meghallgatásokat, mivel ezek lehetővé teszik a szakértők meghallgatását, és eszmecsere folytatását a legfontosabb kérdésekről. Ezen a lapon a bizottsági meghallgatásokhoz kapcsolódó valamennyi információ megtalálható, ide értve a programokat, a plakátokat és a felszólalók beszédeit.

Munkaértekezletek

A munkaértekezleteket a tematikus főosztályok szervezik, a költségvetési rendelettel összhangban. Nem feltétlenül nyilvánosak, bizottsági ülések alatt is sor kerülhet rájuk.

A munkaértekezletek során a képviselők kérdéseket tehetnek fel és eszmecserét folytathatnak a parlamenti munkához vagy az aktuális kérdésekhez kapcsolódó területek szakértőivel.

Egyéb események

Az összes egyéb, szakpolitikákkal kapcsolatos esemény.