Please fill this field

Descriere

Cuvinte de bun venit

AGRI Chair Norbert Lins speaking; behind him a European flag AGRI Chair Norbert Lins speaking; behind him a European flag
AGRI Committee Chair © European Union 2019 - EP
Bine ați venit la Comisia AGRI!

Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI) joacă un rol important în elaborarea politicii agricole comune (PAC), precum și a politicilor referitoare la sănătatea și bunăstarea animalelor, sănătatea plantelor, calitatea produselor agricole, silviculturii și agrosilviculturii din Uniune. Cea mai mare parte a activității noastre constă în pregătirea rapoartelor privind propunerile legislative care fac obiectul procedurii de codecizie dintre Parlament și Consiliu și care sunt apoi adoptate în plen.

Pe lângă activitatea sa legislativă, comisia noastră monitorizează și implementarea legislației adoptate. În această privință, cooperează îndeaproape cu Comisia Europeană, cu Consiliul, cu alte instituții ale UE și cu părțile interesate.

Comisia noastră are 48 de membri titulari și 48 de membri supleanți. Toți sunt foarte implicați în activitatea lor și se asigură că rezultatele comisiei sunt de cea mai înaltă calitate și obținute în timp util.

Pe site-ul nostru internet puteți găsi o gamă largă de informații, în toate cele 24 de limbi oficiale ale UE, pentru a vă permite să ne urmăriți activitățile: ordinile de zi ale reuniunilor, transmisia în direct pe internet a reuniunilor noastre, rapoartele și amendamentele, date personale și de contact ale deputaților etc. Vizită plăcută!

Norbert Lins
Președintele Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală
Date de contact