[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 
 .
 .
 .
 .
 

Novosti

Krajnje je vrijeme da započnu pregovori s Vijećem o VFO-u, bez odgode, poručili su članovi pregovaračkog tima EP-a za dugoročni proračun EU-a i reformu vlastitih sredstava.
Pročitaj više
Predsjednica Komisije na plenarnoj je sjednici predstavila paket vrijedan 750 milijardi eura kao dio revidiranog dugoročnog proračuna EU-a.
Pročitaj više
Poziv Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj na videokonferenciju o gospodarskom oporavku i novom dugoročnom proračunu EU-a, u četvrtak 28. svibnja u 11:30 sati.
Pročitaj više
Točno godinu dana nakon završetka europskih izbora Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj u suradnji sa srednja.hr započeo je sa serijalom podcasta imena Parlamentarij.
Pročitaj više
Prema istraživanju koje je provela agencija Kantar, europski građani smatraju da EU treba imati šire ovlasti za rješavanje kriznih situacija poput epidemije COVID-19.
Pročitaj više
Na današnji dan prošle su godine održani europski izbori. Građani Europske unije birali su svoje zastupnike za novi saziv Europskog parlamenta od 2019. do 2024.
Pročitaj više
Ursula von der Leyen objavit će prijedloge dugoročnog proračuna EU-a i plana za oporavak na plenarnoj sjednici u srijedu u 13:30, a nakon toga slijedi rasprava sa zastupnicima.
Pročitaj više
Dojmovi novinarke Andree i povjesničara Ivana koji su pet mjeseci stažirali u Uredu Europskog parlamenta u Hrvatskoj.
Pročitaj više
Tjedna najava događanja u Europskom parlamentu od 25. do 31. svibnja 2020., aktivnosti Ureda Europskog parlamenta u Zagrebu i partnera.
Pročitaj više
Europski skup mladih (EYE) prebačen je na internet. Na digitalnim susretima sudionici imaju priliku raspravljati o ulozi EU-a tijekom krize COVID-19 s utjecajnim političarima, stručnjacima i influencerima.
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj održao je virtualni susret influencera i stručnjaka s mladim ambasadorima Europskog parlamenta.
Pročitaj više
Uz temeljne parlamentarne aktivnosti, predsjednik Sassoli ponudio je potporu EP-a lokalnim vlastima pa su tako osigurani obroci i skloništa te uspostavljeni centri za testiranje na virus COVID-19.
Pročitaj više
Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj u četvrtak 21. svibnja u 16 sati organizira #EPtalks, online susret  učenika, stručnjaka i influencera na temu: Sve je digitalno? Influenceri i (nova) viralnost.
Pročitaj više
Europski parlament poziva europske građane, skupine građana, udruge i organizacije da se prijave (ili nominiraju nekoga drugog) za nagradu „Europski građanin za 2020.” za iznimne projekte koje su proveli, posebno one provedene u vrijeme pandemije.
Pročitaj više
Tjedna najava događanja u Europskom parlamentu od 18. do 24. svibnja 2020., aktivnosti Ureda Europskog parlamenta u Zagrebu i partnera.
Pročitaj više
 .