[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Kuća Europe u Zagrebu, 5.7.2019.: predstavljanje hrvatskih zastupnica i zastupnika u EP-u

 .
28-06-2019
 .

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj u petak 5. srpnja 2019. godine u 10.00 sati u Kući Europe u Zagrebu organizira konferenciju za medije na kojoj će se javnosti predstaviti hrvatske zastupnice i zastupnici izabrani u 9. saziv Europskog parlamenta.
 

 .
 .

Ovo je njihovo prvo zajedničko obraćanje nakon konstituirajuće plenarne sjednice Europskog parlamenta u Strasbourgu (2. – 4. srpnja) na kojoj prisežu na novu dužnost. Fokus konferencije bit će stoga na prioritetima njihovog djelovanja u Europskom parlamentu te na temama kojima će se baviti tijekom svojih mandata.

Nakon konferencije za medije na rasporedu je druženje s najaktivnijim podupirateljima institucionalne kampanje #ovajputglasam iz Hrvatske. Ovom će im prigodom biti dodijeljene i posebne zahvalnice Europskog parlamenta za poseban trud na promicanju izlaznosti hrvatskih građanki i građana na europske izbore.

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj nastavit će s organizacijom konferencija za medije za hrvatske zastupnice i zastupnike u Kući Europe svakog petka nakon plenarne sjednice Europskog parlamenta. Niže je kalendar aktivnosti Europskog parlamenta te raspored plenarnih sjednica u Strasbourgu do kraja 2019. godine.

 .
 .