[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

Najava online susreta #EPtalks: Sve je digitalno? Influenceri i (nova) viralnost

 .
20-05-2020

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj u četvrtak 21. svibnja u 16 sati organizira #EPtalks, online susret  učenika, stručnjaka i influencera na temu: Sve je digitalno? Influenceri i (nova) viralnost.

 .

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj nastavlja ciklus online razgovora #EPtalks o različitim izazovima koje nameće koronakriza, a ovotjedna je tema:  SVE JE DIGITALNO? INFLUENCERI I (NOVA) VIRALNOST.  Sa sudionicima programa škola ambasadora Europskog parlamenta iz cijele Hrvatske raspravljat će  Marina Čulić Fischer (direktorica agencije Dialog komunikacije), Nika Pavičić (influencerica, JoomBoos platforma),  Dominik Beber (urednik, JoomBoos platforma) i Marko Matijević (urednik, Srednja.hr).

Kako pristupiti susretu? Koristeći računalo ili pametni telefon, kliknite na poveznicu:

https://us02web.zoom.us/j/87403048226?pwd=ZWEyYmpscVh5Mm9hRTBkZWRMaW15Zz09

Odaberite opciju Join a meeting ( ID sastanka: 874 0304 8226  Lozinka: 297981)

Kako biste mogli vidjeti i čuti sudionike, odaberite opcije Join with video i Call via device audio

Ako želite video i audio snimku, koristite opciju Recording.

 

Online susreti #EPtalks održavaju se svakog četvrtka, a okupljaju maturante i profesore škola ambasadora Europskog parlamenta iz cijele Hrvatske te - ovisno o temi – eurozastupnike,  stručnjake, predstavnike različitih profesija. Program Škola ambasador Europskog parlamenta provodi se od 2016. godine, s ciljem podizanja razine informiranosti mladih o Europskoj uniji, kao i svijesti o zajedničkim vrijednostima i pravima. Programom je do sada obuhvaćeno više od 50 gimnazija i strukovnih škola iz Benkovca,  Bjelovara, Blata na Korčuli, Čakovca, Delnica, Donjeg Miholjca,  Dubrovnika, Gospića, Imotskog, Karlovca, Kaštel Štafilića, Knina, Konjščine, Koprivnice, Krapine, Krka, Metkovića, Novske, Ogulina, Opatije, Orahovice, Osijeka, Pakraca, Petrinje, Pitomače, Požege, Pule, Rijeke, Rovinja, Samobora, Slavonskog Broda, Splita, Supetra, Varaždina, Vele Luke, Velike Gorice, Vinkovaca, Vukovara, Zadra, Zagreba. Popis škola dostupan je ovdje.

 

Na raspolaganju smo za dodatne informacije novinarima zainteresiranim za praćenje događaja i/ili za naknadnu priču i kontakt sa sudionicima.