[KEY NOT FOUND : wai.to_content]
 
 
 

POZIV TVRTKAMA: Otvoren natječaj za pružanje usluga Uredu Europskog parlamenta u Hrvatskoj – rok 13.9.2018.

 .
07-09-2018

Glavna uprava za komunikacije Europskog parlamenta objavljuje javni natječaj za pružanje usluga podrške u organizacijskim, komunikacijskim i informacijskim aktivnostima Uredu Europskog parlamenta u Hrvatskoj. Svrha natječaja jest pronaći ugovaratelja za pružanje potpore u organizaciji aktivnosti Ureda usmjerenih na dionike, medije i opću javnost. Rok za postavljanje pitanja vezanih uz natječaj je srijeda, 29. kolovoza 2018. godine, dok je krajnji rok za predaju natječajne dokumentacije četvrtak, 13. rujna 2018. godine, u 17.00 sati. 

 .

Uredi Europskog parlamenta u svakoj od država članica Europske unije – pa tako i Ured u Hrvatskoj – odgovorni su za provođenje komunikacijske strategije Europskog parlamenta, pri čemu pomažu u stvaranju ugleda Europske unije isticanjem njezina demokratskog legitimiteta kojega je Europski parlament utjelovljenje. Sve aktivnosti ureda, uz političku, imaju i stratešku važnost, a za njihovo je provođenje nerijetko potreban znatan logistički i organizacijski kapacitet. Ugovaratelj koji prema definiranim kriterijima natječaja pobijedi na ovom javnom natječaju, obavljat će tako dvije glavne funkcije za Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj: 1) pružat će usluge strateškog savjetovanja, konzultiranja i potpore u području komunikacije i informiranja; 2) sklapat će ugovore te voditi komunikaciju, dogovore i koordinirati usluge podizvođača i trećih strana, osobito u vezi s organizacijom događanja.

Više informacija i sva potrebna dokumentacija za prijavu na ovaj javni natječaj javno su dostupni na sljedećoj poveznici: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3764.

Rok za dostavu dokumentacije za prijavu na natječaj: srijeda, 13. rujna 2018. godine, u 17.00 sati.

Trajanje ugovora je godinu dana od potpisivanja ugovora, s mogućnošću produženja ugovora do četiri godine. Procijenjena maksimalna ukupna vrijednost usluga tijekom potencijalnog četverogodišnjeg trajanja ugovora je 680.000 EUR (bez PDV-a).

Sva pitanja vezana uz ovaj poziv upućuju se najkasnije do srijede, 29. kolovoza 2018. godine, u pisanom obliku, putem sljedeće stranice: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3764.

Rok do kojeg će Europski parlament objaviti odgovore je srijeda, 5. rujna 2018. godine.

Poveznica: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3764