skip to content

Vores politik om cookies på Europa-Parlamentets Kontoret i Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies for at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige oplevelse. Vi bruger dem ikke med henblik på at indsamle personlige oplysninger, men udelukkede med statistisk formål i forhold til Google Analytics.

Fortsæt
 
 
 

Hjem

Tidligere trainees
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. marts 2020 til den 31. juli 2020.
Det er lykkedes at få den britiske generaladvokat til København, så gå ikke glip af denne unikke mulighed for at høre om retsstatens betydning som udlagt af en topjurist med et ben både i den britiske og europæiske retstradition. Oplægget har titlen: The Rule of Law – a view from the UK and the EU

EP-Nyt #31

15-11-2019

EP nyt 31
I ugens udgave af EP-Nyt mindes parlamentsformand David Sassoli Murens fald og fordømmer antisemitisme. Og så er vi kommet nærmere indsættelsen af en ny Kommission med yderligere to høringer vel overstået.
Margrethe Vestager og David Sassoli
Kommende kommissionsformand Ursula von der Leyen har nu præsenteret sit hold af kommissærer. De næste skridt finder sted i Europa-Parlamentet, som skal sige god for den samlede Kommission. Læs med her om, hvordan det foregår.
Murens Fald 30 år
I dag for 30 år siden faldt Berlinmuren. I 28 år stod den som et symbol på Europas splittelse. Læs med her og se, hvordan de danske MEP’er husker den skelsættende begivenhed.
Alle nyheder