skip to content
 
 
  • De danske MEP'er 2019-2024
 

Hjem

Collage med EP-Nyt 25
Angela Merkel var rejst til Bruxelles for at fremlægge det tyske formandskabs prioriteter for MEP'erne under ugens plenarsamling. Det blev en tale om sammenhold, om grundlæggende rettigheder og om vigtigheden af europæisk demokrati midt i en coronatid. Læs med i sidste udgave af EP-Nyt før sommerpausen.
Collage med EP-Nyt 22
Angela Merkels mangeårige erfaring og ekspertise skal komme EU til gode med Tysklands overtagelse af EU-formandskabet midt i en global krise. Europa-Parlamentet har høje forventninger til den kommende periode, hvor også brexit, digitalisering og grøn omstilling kræver hurtig fælles handling.
Erik Petri og Andreas Bonde Hansen tegner og fortæller i en ny programserie på DK4 om Europas historie igennem 1.000 år.
I en programserie på dk4 kan du komme med på en historisk rejse i ord og tegninger. Her kan du dykke ned i historien bag Europas værdier og møde nogle af de hovedpersoner, der har bidraget til det Europa, vi kender i dag. Serien bliver skudt i gang på Europadagen den 9. maj.
Tidligere trainees
Brænder du for at få praktisk EU-erfaring? Vil du opleve det europæiske demokrati in action helt tæt på? Kickstart din karriere som trainee hos Europa-Parlamentet, og få fem forrygende måneder i København, Bruxelles - eller et andet sted i Europa. Traineeperioden løber fra den 1. oktober 2020 til den 28. februar 2021.
Europa-Parlamentets kontor i København går snart i udbud omkring gennemførelse og administration af Europa-Parlamentets ambassadørsskoleprogram i Danmark.
Der er lys for enden af tunnelen for de europæiske lastbilschauffører, der nu kan se frem til klarere regler og bedre arbejdsforhold. I mandags godkendte MEP’erne i Europa-Parlamentets transportudvalg den store reform af vejtransport-sektoren, bedre kendt som vejpakken, der nu er sendt til endelig afstemning på Parlamentets plenarsamling i juli.
To nye strategier lægger linjen for EU's ambitioner om mere biodiversitet og bæredygtig fødevareproduktion i EU.
Der er gode takter i Europa-Kommissionens to nye strategier for biodiversitet og fødevareproduktion, mener Europa-Parlamentets miljøudvalg. Ifølge udvalget bør de grønne ambitioner dog gøres bindende.
Alle nyheder