skip to content
 
 
  • De danske MEP'er 2019-2024
 

Hjem

Collage med EP-Nyt 13
Det blev et digitalt maratonmøde, EU’s finansministre gik ind til, da de satte sig foran skærmen 7. april. 16 timer senere var der stadig ikke enighed om et økonomisk svar på coronakrisen. Til gengæld kan danske virksomheder og lønmodtagere allerede nu se frem til en hjælpende hånd fra EU’s strukturfonde.
Collage med EP-Nyt 12
EU sætter ind over for falske nyheder og reagerer på kontroversiel lovgivning i Ungarn, mens arbejdet fortsætter fra distancen. Medlemmerne af Europa-Parlamentet skal igen til samling i midten af april, hvor de fleste vil deltage fra deres respektive hjem fra alle hjørner af Europa.
EP-Nyt #11
For første gang nogensinde var det fra stuer og sommerhuse, europaparlamentarikere kunne sætte deres kryds, da de torsdag stemte under en ekstraordinær plenarsamling. Her var der overvældende opbakning til Kommissionens forslag om økonomisk hjælpepakke og en stopper for spøgelsesflyvninger.
Asger Christensen i en kostald
Først og fremmest handler det om at koordinere et samlet svar fra EU mod covid-19, når Europa-Parlamentet torsdag den 26. marts afholder en ekstraordinær plenarsamling for at hastebehandle en række forslag.
Sikkerhedsmaske i Parlamentet
Europa-Parlamentet gør alt for at støtte op om EU-landenes bekæmpelse af coronavirus og initiativer til modvirkning af de socioøkonomiske konsekvenser. Torsdag den 26. marts afholder Parlamentet plenarsamling, hvor MEP’erne skal stemme om lovgivning til modvirkning af COVID-19-krisen.
Parlamentet i Strasbourg
Mandag d. 2. marts annoncerede Europa-Parlamentets formand David Sassoli en række af forebyggende tiltag for at forhindre yderligere spredning af corona-virus.
European Youth Event 2020
Brænder du for Europa, og kunne du tænke dig at få én på opleveren? Med European Youth Event får du mulighed for at debattere en bedre fremtid for Europa med unge fra hele Europa, og du får ovenikøbet mulighed for at præsentere dine idéer for MEP'er, eksperter og aktivister.
Alle nyheder