skip to content

 
 
 

Arrangementer

I løbet af året afholder vi en række forskellige arrangementer med EU som omdrejningspunkt. Det drejer sig om alt fra politiske debatmøder, kulturelle arrangementer og ungdomsaktiviteter til regionale events og Folkemødet på Bornholm. På denne side finder du både vores kommende arrangementer og en oversigt over tidligere afholdte arrangementer.

Journalist Caroline Tranberg med videokamera
2020-udgaven af European Youth Event foregår via Facebook Live. Og der er stadig et væld af muligheder for at debattere en bedre fremtid for Europa med unge fra hele Europa og med MEP'er, eksperter og aktivister. Den 8. maj er den danske journalist Caroline Tranberg moderator for en debat om e-demokrati i en covid-19-tid.
EU-udfordringen
Grundet corona-virus blev vores debatarrangenter "EU-udfordringen" genfødt som en webinar-serie. Her inviterede vi deltagerne til at udfordre europaparlamentarikernes holdninger i lyset af den krise, der med ét slag har ændret vores tilværelse.
Historiske dage europa
OBS - AFLYST: Grundet Sundhedsstyrelsens tiltag mod spredningen af corona-virussen er Historiske Dage 2020 og dermed også dette arrangement desværre blevet aflyst.
Den Lille Kulturnat i Oplev Europa
OBS - AFLYST: Som følge af Europa-Parlamentets forebyggende tiltag mod spredning af corona-virus, har vi desværre måttet aflyse dette arrangement.
Euroscolaelever i Strasbourg
EUROSCOLA er en unik mulighed for, at skoleelever i alderen 16-18 år kan prøve at være medlem af Europa-Parlamentet for en dag. Formålet med programmet er at styrke de unges viden om EU og Europa-Parlamentet ved at tilbyde skoleklasser en lærerig oplevelse i plenarsalen i Strasbourg - langt fra de traditionelle klasseværelser, så eleverne på egen krop kan erfare, hvordan der forhandles i en international sammenhæng.
 

Set & Sket 2020

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi allerede har afviklet i 2020.

Læs mere
 

Set & Sket 2019

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2019.

Læs mere
 

Set & Sket 2018

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2018.

Læs mere
 

Set & Sket 2017

 .

Her kan du se vores arrangementer og den samlede årsrapport fra 2017.

Læs mere
 

Set & Sket 2016

 .

Her kan du se hvilke arrangementer, vi afviklede i 2016.

Læs mere