loading animationloading...

Europski parlamentDruštvene mreže

down arrow
Facebook

Facebook

picture
Od svih društvenih medija EP je najprisutniji na Facebooku; ovdje su razgovori sa zastupnicima, novosti o poslovima EU-a koje se ažuriraju dvaput dnevno, videa i tab za nacionalne informacijske urede - za vijesti na vašem jeziku.
Twitter

Twitter

picture
Izrazito aktualna informativna služba na 24 jezika; možete pronaći članke, gledati uživo rasprave, pogledati galerije fotografija itd. Za profesionalne novinare ovdje su i specijalizirani feedovi.
Instagram

Instagram

picture
Zavirite u svakodnevni rad Parlamenta kroz stotine originalnih fotografija na našem Instagramu. Mogu se besplatno koristiti u nekomercijalne svrhe možete ih, ali kao izvor morate navesti Europski parlament.
Flickr

Flickr

picture
Ovo je veliki izvor fotografija o svakodnevnici u Parlamentu, s nekoliko tisuća originalnih fotografija. U nekomercijalne svrhe možete ih besplatno koristiti, ali kao izvor morate navesti Europski parlament.
YouTube

YouTube

picture
Gledajte reportaže koje priprema EuroparlTV ili pak naše duhovite, kratke filmove koje snima ekipa zadužena za Facebook.
LinkedIn

LinkedIn

picture
Jeste li ikada pomislili da tweet od 280 znakova nije dovoljan za neke teme? Sudjelujte na LinkedInu u detaljnim raspravama o stvaranju politike EU-a.
Pinterest

Pinterest

picture
Ovdje možete pronaći infografike Parlamenta. U nekomercijalne svrhe možete ih besplatno koristiti, ali kao izvor morate navesti Europski parlament.
Newshub

Newshub

picture
Na ovoj platformi po kojoj se možete lako snalaziti nalaze se feedovi svih zastupnika EP-a, klubova zastupnika i institucijskih društvenih medija te se mogu lako razvrstati prema jeziku, zemlji, stranci, pa čak i popularnoj temi.
Reddit

Reddit

picture
Naš subreddit posvećen je pružanju informacija i raspravi o radu Parlamenta i njegovih odbora. Ovdje možete naći postove i videozapise, infografike, studije, novosti, fotografije i još mnogo toga, a korisnike potičemo na sudjelovanje.
Snapchat

Snapchat

picture
Bacite pogled iza kulisa Europskog parlamenta, saznajte zadnje novosti i otkrijte svakodnevni posao ekipe zadužene za društvene medije. Parlament nađite pod korisničkim imenom „europarl” i našoj ekipi pošaljite vlastite slike i poruke.
Google+

Google+

picture
Svakodnevno ažurirane vijesti o radu Parlamenta, zanimljive rasprave sa zajednicama, duhovite animacije u formatu GIF. Otkrijte ovu jedinstvenu zajednicu!
more GO