loading animationloading...

Európai ParlamentA közösségi oldalak egy helyen

down arrow
Facebook

Facebook

picture
Az EP a Facebookon a legaktívabb: élő interjúk, csevegés a képviselőkkel, napi két bejegyzés uniós ügyekről, sok érdekes videó, közvetlen link az EP nemzeti tájékoztatási irodáinak oldalához. Ez utóbbin saját nyelvén olvashat híreket.
Twitter

Twitter

picture
Percrekész tájékoztatás 24 nyelven a legfrissebb hírekről cikkek, élő online viták, képgalériák formájában. A sajtó munkatársai számára külön hírcsatorna is elérhető.
Instagram

Instagram

picture
A Parlament kulisszák mögötti mindennapi életét bemutató Instagram-oldal több száz eredeti fényképet gyűjt össze, amelyek nem állnak szerzői jogvédelem alatt, forrásmegjelöléssel nem kereskedelmi célra szabadon felhasználhatók.
Flickr

Flickr

picture
A Flickr a Parlament mindennapi életét bemutató fotók gazdag forrása. Az itt található több ezer fotó nem áll szerzői jogvédelem alatt, forrásmegjelöléssel nem kereskedelmi célra szabadon felhasználhatók.
YouTube

YouTube

picture
Itt találhatja hírösszefoglaló riportjainkat, valamint az EP Facebook-csapata által készített rövid, vicces videókat.
LinkedIn

LinkedIn

picture
Érezte már úgy, hogy egy 280 karakter hosszúságú tweet nem elég bizonyos témák kifejtéséhez? Részletes viták az EU politikai döntéshozataláról az EP LinkedIn oldalán.
Pinterest

Pinterest

picture
Az Európai Parlament infografikái. Forrásmegjelöléssel, nem kereskedelmi célra ingyenesen használhatók.
Newshub

Newshub

picture
A könnyen áttekinthető Newshub hírportál az európai parlamenti képviselők, a képviselőcsoportok és az intézmény közösségi médiában megjelenő bejegyzéseiről tájékoztat. A hírfolyam személyre szabható: be lehet állítani a nyelvet, az országot, a politikai pártot, és választani lehet a népszerű témák közül is.
Reddit

Reddit

picture
Reddit-oldalunk információkat oszt meg és megvitatja a Parlament és bizottságai munkáját. Az itt található posztok többek között videofelvételeket, infografikákat, tanulmányokat, híreket és fotókat tartalmaznak. Szívesen vesszük a felhasználók hozzájárulását is!
Snapchat

Snapchat

picture
Nézzen a színfalak mögé az Európai Parlamentben, kapja meg a legfrissebb híreket, és fedezze fel, hogyan dolgozik a közösségi médiával foglalkozó csapat napi szinten! Keresse meg a Parlamentet az „europarl” név alatt, és küldje el saját képeit és üzeneteit a csapatnak!
Google+

Google+

picture
Naprakész tájékoztatás az Európai Parlament munkájáról, érdekes közösségi beszélgetések, vicces gifek. Csatlakozz ehhez a különleges közösséghez!
more GO