skip to content
 
 
 

Koululaisryhmien vierailut Eurooppatalolle

HUOM! Koronatilanteen vuoksi Eurooppatalolle ei toistaiseksi oteta vastaan vierasryhmiä. EU@Oodi on avoinna rajoitetusti ja toivottaa kerrallaan tervetulleiksi viisi vierailijaa. 

Koululaisryhmät voivat varata tutustumiskäyntejä Eurooppatalolle (Malminkatu 16, 00100 Helsinki). Ryhmille voidaan pitää pyynnöstä Euroopan parlamentin yleisesittely tai esitys sovitusta EU-politiikan aiheesta. Käynti tulee sopia etukäteen sähköpostitse: ephelsinki@europarl.europa.eu tai puhelimitse 09 622 0450.

Euroopan komission Suomen-edustusto sijaitsee samassa talossa, ja neuvottelutilat ovat yhteiset, joten ryhmä voi halutessaan pyytää esittelyn sekä parlamentilta että komissiolta.

EU @Oodi toivottaa koululaisryhmät tervetulleeksi
Lisäksi koululaisryhmät ovat tervetulleita vierailemaan Helsingin keskustakirjasto Oodin (Töölönlahdenkatu 4) katutasossa sijaitsevaan EU @Oodiin! Vuorovaikutteinen EU @Oodi-näyttelytila esittelee Euroopan unionia ja sisältää erilaisia multimediatoteutuksia EU:n päätöksenteosta ja päätöksentekijöistä. Varaa kouluryhmällesi vierailuaika sähköpostitse osoitteesta: eustaff.oodi.helsinki@gmail.com

EU @Oodi on avoinna arkisin klo 10–20 ja viikonloppuisin klo 10-18. Tervetuloa tutustumaan!
EU @Oodista lisää: https://euoodi.eu/.