skip to content
 
 
 

#Eurooppa2050-webinaarit vauhdittavat EU-keskustelua

Eurooppanuoret toteuttavat alkusyksynä 2020 webinaarisarjan, jossa tarkastellaan Euroopan tulevaisuutta. Millainen Eurooppa on vuonna 2050?

#Eurooppa2050-webinaarisarjan toisessa osassa, tiistaina 25.8. kello 17 alkaen mepit Sirpa Pietikäinen (EPP, kok.), Eero Heinäluoma (S&D, sd.) ja Nils Torvalds (Renew, r.) keskustelevat Euroopan edellytyksistä valmistautua tulevaisuuden haasteisiin.

Sarjan viimeisessä osassa 24.9. kello 17 alkaen mepit Henna Virkkunen (EPP, kok.), Miapetra Kumpula-Natri (S&D, sd.), Elsi Katainen (Renew, kesk.) ja Heidi Hautala (Greens, vihr.) pohtivat EU:n roolia muuttuvassa maailmassa.

Webinaarien aikana on mahdollista esittää kysymyksiä ja kommentteja keskustelijoille.

Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eikä niihin tarvita ennakkoilmoittautumista. Liity webinaareihin tästä: https://event.prospectumlive.com/eurooppa2050-euroopantulevaisuus

Twiittaa oma visiosi Euroopan tulevaisuudesta tunnisteella #Eurooppa2050 tai nappaa Eurooppanuorten highlightsista #Eurooppa2050 -pohja ja jaa oma mielipiteesi Instagramissa! Merkkaa @eurooppanuoret, niin jaamme postauksesi.

Tervetuloa visioimaan Euroopan tulevaisuutta!

Webinaarisarja toteutetaan yhteistyössä Euroopan parlamentin Suomen-toimiston kanssa. Se on osa parlamentin yhdessä.eu-kampanjaa, jonka tarkoituksena on jalkauttaa EU-keskustelua ympäri Suomen.