skip to content
 
 
 
2017-05-15

Az ülés megnyitása - a családok nemzetközi napja

A ma ünnepelt családok nemzetközi napjára hívta fel a figyelmet nyitóbeszédében Antonio Tajani EP elnök. AZ ENSZ által kezdeményezett nap fókuszában idén a családbarát oktatáspolitikai intézkedések állnak.

“A Parlament mindig a családok pártján állt, főleg ami a munka és a család közötti egyensúlyt illeti. Ez a továbbiakban is így lesz. A család társadalmunk legfontosabb építőköve és alapvető szerepe van a fiatalok nevelésében és értékeink továbbélésében” - mondta az EP elnöke.

A napirendet a plenáris ülés változtatás nélkül elfogadta.

Bizottsági kérelmek intézményközi tárgyalások elindítására

Az eljárási szabályzat 69c pontja értelmében a parlamenti szakbizottságok ilyen kérelmei a plenáris weboldalára kerülnek. Ha a kérelemről 24 órán belül senki sem kér plenáris szavazást, az adott szakbizottság elkezdhet tárgyalni a Tanáccsal és a Bizottsággal.

Kapcsolat

SZONTAGH Andrásné  Annamária
Európai Parlament
Tájékoztatási Irodája Magyarországon
Sajtóattasé
Telefon: +36 1 411 3552
Mobil: +36 30 603 0575
E-mail: andrasne.szontagh@europarl.europa.eu

LINDER Bálint
Sajtóreferens
(+32) 2 28 32584 (BXL)
(+33) 3 881 73839 (STR)
sajto-hu@europarl.europa.eu
@Europarl_HU


Ön azért kapta meg ezt az üzenetet, mert kérésére felvettük a levelezőlistánkra. Ha a továbbiakban nem szeretne ilyen üzenetet kapni, kérjük, küldjön egy üzenetet az epbudapest@ep.europa.eu e-mail címre!
A feliratkozáshoz kérjük, küldjön egy üzenetet az epbudapest@ep.europa.eu e-mail címre!
Adatait csak az üzenetek elküldéséhez használjuk, és nem adjuk ki harmadik félnek.

Szíves  elnézésüket kérjük, amennyiben a hírlevél fejléce hibásan jelenik meg. Informatikusaink dolgoznak a probléma elhárításán.