skip to content
 
 
 
2017-07-19

Ajánlattételi felhívás KIADVÁNYOK NYOMDAI ÉS DESIGN MUNKÁI AZ EURÓPAI PARLAMENT MAGYARORSZÁGI TÁJÉKOZTATÁSI IRODÁJA SZÁMÁRA - PUBLIC/COMM/DG/AWD/2017/10

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája több, az Európai Parlament tevékenységével kapcsolatos kiadvány megjelentetését tervezi.
A kiadványok célja, hogy a magyar közvélemény megfelelő tájékoztatást kapjon az Európai Parlament képviselőiről, a Parlament szerepéről, valamint a Tájékoztatási Iroda által szervezett rendezvényekről.


Az elkészítendő brosúrák, nyomtatványok mindegyike magyar nyelven, a nagyközönség számára készül, kereskedelmi forgalomba nem kerül, ezeket ingyenesen bocsátjuk iskolák, szervezetek valamint egyéni érdeklődők részére. A kiadványok az év folyamán folyamatosan kerülnek szétosztásra iskolák számára, rendezvények, fesztiválok, keretében, valamint az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája és az Európai Bizottság magyarországi Képviselete által közösen üzemeltetett Európa Pontban.


A közbeszerzés tárgya a Műszaki leírásban (I. melléklet) részletezett kiadványok tervezése, szerkesztése valamint a kiadványoknak a teljes körű nyomdai kivitelezése keretszerződés formájában.