skip to content
 
 
 
2017-08-11

EP-képviselővel is beszélgethettek fiatalok a Szigeten

A korábbi évek hagyományaihoz híven idén is volt European Meeting Point helyszín a Sziget Fesztiválon, ahol az érdeklődők a fesztivál egyéb programjai mellett tájékozódhadtak az Európai Unióról, az uniós továbbtanulásról, munkavállalásról és jogokról.  

A Sziget Civil Szigetén Ujhelyi István európai parlamenti képviselővel beszélgethettek a fiatalok augusztus 11-én, pénteken 15 órától. A kötetlen beszélgetés során szó volt képviselő úr munkájáról, arról, hogy ő milyennek látja az EU jövőjét és a fiatalok szerepét a politikában, döntéshozatalban, illetve válaszolt a részt vevők kérdéseire.
A beszélgetés a megjelenő érdeklődőkhöz igazítva magyar és angol nyelven folyt.

A European Meeting Point programjait az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete az Európai Parlament Tájékoztatási Irodájával közösen, 12 szervezettel (AEGEE Budapest, AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány, Corvinus Külügyi és Kulturális Egyesület, Együtt Európáért Alapítvány, Erasmus+ Programiroda, Erasmus Student Network Hungary, Café Babel Budapest, JEF-Hungary, Ifjúsági Konzultációs Kör – OneEurope – Szólj Bele!, Pillar Alapítvány, Szubjektív Értékek Alapítvány, UEF Hungary) együttműködésében valósította meg.